2777
2789

تجربی خوبه ولی قبول شدن تو شاخه پزشکی و زیر شاخه هاش باید خودتو بکشی 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبتون چند شده؟الان سرکار میرین؟آینده شغلیش خوبه؟

من رشتم ریاضی بود فیزیک هسته ای دولتی قبول شدم نیمه مترکز هم تربیت بدنی دانشگاه دولتی قبول شدم

نمیدونم چم شد ک تغییر رشته دادم.. شاید چون قهرمان رزمی بودم علاقه داشتم

اما تربیت بدنی خیلی سخته هم تیوری هم عملی هاش

باید تو همه ورزشا ها خوب باشی

من هم لیسانس هم فوق لیسانس شاگرد ممتاز بودم ولی چون تهران در غربت خونزم جونم دراومد

الان شغل نزارم چون ترم سه ارشد بارزار بودم بعدم بچه.. هروقت سه سالش بشه میرم سراغ کار فعلا دنبال کار نرفتم

مربیگری و کار در باشگاهها براش فراوونه

اما شغل خوب مثل استادی یا معلمی به این راحتی نیست و پارتی میخواد

درکل اگ درست خوبه برو تجربی و موقعی ک رتبه آوردی نیمه متمرکز هم بزن که اگر رشته خوب در تجربی قبول نشدی بری تربیت بدنی

البته سعی کن وارد دانشگاه فرهنگیان شی

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
من رشتم ریاضی بود فیزیک هسته ای دولتی قبول شدم نیمه مترکز هم تربیت بدنی دانشگاه دولتی قبول شدم نمید ...

تربیت بدنی رشته شادیه مربیا تو باشگا رو میبینی هم پول درمیارن هم خوش استیلن هم اینکه سلامتیشون حفظ میکنن .مرسی از راهنماییتون عالی بود توضیحاتتون😍

تربیت بدنی رشته شادیه مربیا تو باشگا رو میبینی هم پول درمیارن هم خوش استیلن هم اینکه سلامتیشون حفظ م ...

البته مربی باشگاه شدن احتیاج به دانشگاه رفتن نداره

بیشتر اون مربی ها فقط دوره دیدن و مدرک گرفتن خیلی راحت... اگ تربیت بدنی بری بنظرمن باید سطح دیدت بالا باشه و ب استادی وـ.. فکر کنی

موفق باشی گلم

عزیزم راضی هستی اینده داره این رشته؟؟؟؟ لطفا بگو

آینده دار از نظر استخدامی خیر

مگر اینکه همین اول دانشگاه دبیری قبول شی

اما برای باشگاه زدن و کار کردن تو باشگاه درآمد خوبی داره 

و خیلی هم زمان دانشگاه شاد و خوبی داره خیییلی

اما اگ دنبال استخدامی و این حرفایی خوب نیس

رشته تربیت بدنی کلا سخته اگه تو دانشگاه های تاپ بخصوص دانشگاه تهران و شهید بهشتی و خوارزمی باشی دانشگاه فرهنگیان رو هم که دیگه نگو رتبه 400برای علوم انسانی میخاد کلا باید ورزشکار حرفه ای باشی تو رشته هم موفق میشی درامد هم داره ولی اگه از اینا باشی که ورزش حتی تا قهرمانی کشور هم بالانیومده باشی فقط فقط بابد خیلی یا درس خون(استخدامی قبول شی)  و یا پولدار باشی (باشگاه بزنی)  تا به جایی برسی ولی تو مربیگری و داوری هیچ جا چون بین المللی باید باشی  نه درجه 3 و 2 و 1 الانم که همه ریختن تو این رشته ها هر کی یه مربیکری رفته گرفته با حقوق پایین مشغول به کاره. و یه چیز خیلی مهم کسی که تربیت بدنی کار میکنه داره پول جونش رو میگیره و تا 40سالگی میتونه نهایت خوب کار کنه اکثرا از بدن میفتن چون از بدنشون زیادی کار کشیدن طی این سال مگه اینکه تو عرصه مربیگری نمونن یا مربیگری رشته های آسون داشته باشن. 

من رشتم ریاضی بود فیزیک هسته ای دولتی قبول شدم نیمه مترکز هم تربیت بدنی دانشگاه دولتی قبول شدم نمید ...

سلام من خودم خیلی به ورزش علاقه دارم و کلا استعداد دارم انگار چون هر ورزشی میرم سریع باهاش انس میگیریم و خوب میشم توش طوریکه تا لحظه اخر مربی تصمیم میگیره منو برای مسابقات تو تیم کدام ورزش بزاره.

کلا کار عملی خیلی دوست دارم و از ورزش خسته نمیشم و حفظیاتمم خوبه به نظرتون این رشته برام خوبه؟

سلام من خودم خیلی به ورزش علاقه دارم و کلا استعداد دارم انگار چون هر ورزشی میرم سریع باهاش انس میگیر ...

آره عزیزم خیلی رشته شاد و خوبیه اگ استعداد داری ک عالیه

رشته تربیت بدنی کلا سخته اگه تو دانشگاه های تاپ بخصوص دانشگاه تهران و شهید بهشتی و خوارزمی باشی دانش ...

منم دانشگاهم دولتی و تاپ بود ولی خب بدرد من نخورد اما زمان دانشگاه خیلی شاد بودیم و خوش گذشت 

آره عزیزم خیلی رشته شاد و خوبیه اگ استعداد داری ک عالیه

خیلی دوستش دارم ولی حیف این‌جامعه نمیشه دنبال علاقه و استعداد رفت. اونطور که باید بازار کار نداره...

مجبورم برم حسابداری