2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کسی هست که دانشگاه اراک تربیت بدنی خونده باشه از راه کنکور تجربی حداقل رتبت باید چند باشه. دانشگاه آزاد هم با رتبه کنکور می گیره با معدل دیپلم؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

من فوق لیسانس تربیت بدنی ام.. خوب از نگاهت یعنی چی گلم؟

ببخشید منم یه سوال دارم ازتون.

اینکه من سال ۱۲ هستم میشه این رشته رو بدون کنکو رفت؟اصن هیچی از این موضوع نمیدونم میشه یکم توضیح بدید در موردش

منم دانشگاهم دولتی و تاپ بود ولی خب بدرد من نخورد اما زمان دانشگاه خیلی شاد بودیم و خوش گذشت 

من کلاس شنا و ژیمناستیک رفتم . بقیه ورزشارم اموزش ببینم از پسش بر میام . کلا با ورزش اوکیم . یعنی چقدر سخته ؟ خالا شغل نه من بیش تر به این فکر میکنم از ۴ سال لذت ببرم میشه؟

من کلاس شنا و ژیمناستیک رفتم . بقیه ورزشارم اموزش ببینم از پسش بر میام . کلا با ورزش اوکیم . یعنی چق ...

آره عالیه برو شغلم پیگیر باشی خوبه

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
ببخشید منم یه سوال دارم ازتون. اینکه من سال ۱۲ هستم میشه این رشته رو بدون کنکو رفت؟اصن هیچی از این ...

نه دیگ کنکور بده جز رشته های غیرمتمرکز هس قبولی اش هم خیلی راحت نیس من ۱۱ هزار ریاضی بودم

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا

سلام من ۱۲ انسانیم چون نزدیکمون مدرسه تربیت بدنی نداشت انسانی رو انتخاب کردم که تربیت بدنی زیر شاخش باشه الان میخام دانشگاه تربیت بدنی برم قهرمانی کشوری هم ت ورزش رزمی دارم درسا چطوره سخته ؟درسای تخصصیش چیه برای کنکور باید تربیت بدنی بدم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم

عزبع برو‌همون تجربی تربیت بدنی بازار کارش صفره صفرگلم.

خواهرم ارشد تربیت بدنی داره 

بیکار.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

من امسال انتخاب رشته دارم و تصمیم دارم برم تربیت بدنی دربارش تحقیق کردم میدونم بسیار سخت هست ولی چون به ورزش علاقه دارم میخوام برم فقط یه سوال میتونم از طریق این رشته معلم ورزش شم داخل‌مدارس؟جانبازی هم داریم ۱۵ درصد تاثیر داره چطوره؟ و میشه دانشگاه تربیت معلم قبول شد ؟ممنون میشم برام توضیح بدید

2790
2778
2791
2779
2792