2777
2789
عنوان

دوتا ضدافتاب این قیمت زیاده❓

194 بازدید | 18 پست

قیمتش۶۰۰تومن هس داخل تخفیف دوتا خریدم۸۵۰ به نظرتون زیاد نبوده؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مارکی.منم میخوام بگیرم

نمبدونم مارک قبلیمو بگیرم یا یه جدید

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چ برندی

اسکن اسکین بااختلاف بهترین ضدافتاب ایرانی با محافظت بالا

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

چ مارکی.منم میخوام بگیرمنمبدونم مارک قبلیمو بگیرم یا یه جدید

اسکن اسکین

نه دیگ خوبه من یکی میخرم برند معمولی 380

اینم تخفیف خورده بود وگرنه قیمتش۶۱۴هس منم مصرفم خیلی زیاده جوری ک ماهی دوتا تموم میکنم

اسکن اسکین

نشنیدم اسمشو مبارکه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

کجا خریدی منم همینو استفاده میکنم می‌خوام بگیرم

سایت سیلویاتخفیف خورده عزیزم من دومین باره ازاین سایت خرید میکنم 

میگن همراه با ضد آفتابتون یه نخود زینک اکساید بزنید 

تا بیشتر محافظت کنه