2777
2789
عنوان

علت اینکه یه پسر محل زندگیشو نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست

سرتو بنداز پایین بگو میشه آدرس منزل  بدین میخوایم بیایم جهت امر خیر

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بهش علاقمندم خیلی زیادتابحال کسیو انقدر دوست نداشتم

خو اشتباه می‌کنی ! 

بعضی چیزا خیلی ساده و واضح هستش

بعد از ۸ ماه رابطه اونم مجازی 

هنوز از نزدیک ندیدی 

هنوز آمارش رو نداری

هنوز نمیدونی خونه اش کجاست دقیق 

بعد خیلی دوستش داری ؟ 

چهار روز ضربه خوردی نندازی گردن خدا و زمین و زمان ها

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خو اشتباه می‌کنی ! بعضی چیزا خیلی ساده و واضح هستشبعد از ۸ ماه رابطه اونم مجازی هنوز از نزدیک ندیدی ...

بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂

من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نباید بهم بریزه یکم پیچیدست قضیش 

بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نب ...

چطور اشنا شدی باهاش

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

اسی میشه از اخلاقش بگی؟؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

چطوری فهمیدی ارومیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نب ...

تو همون یکم پیچیده بودن قضیه خودت مراقب باش نپیچی

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چطور اشنا شدی باهاش

مجازی خیلی اتفاقی اولش ردش کردم ولی باز برگشت پیام داد قبول کردم 

اخلاقش والا خوبه ولی عصبی بشه یا ناراحت یکم با رفتاراش اذیتت میکنه

سرد جواب میده