mahlinn48 مدیر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 عنوان علت اینکه یه پسر محل زندگیشو نمیگه | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست الان ۸ ماهه مجازی باهمیم قراره همو ببینیمبهش میگم کجاس نمیگه من تهرانم ولی یواشکی فهمیدم واسه مرگور ارومیس مث اینکه روستا میشینهبنظرتون خجالت میکشه مطرحش کنه؟ خیلیم بهم میگه باهام بساز تو زندگی فک کنم مشکل مالیم قطعا دارهنظرتون چیه؟ 1403/11/28 | 18:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 تو همون یکم پیچیده بودن قضیه خودت مراقب باش نپیچی ممنون عزیزم😂
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 مجازی خیلی اتفاقی اولش ردش کردم ولی باز برگشت پیام داد قبول کردم اخلاقش والا خوبه ولی عصبی بشه یا نا ... بهش اعتماد داری؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
وبیقاگگوب عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 19 بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نب ... حرف واسه گفتن دارین اونم مجازی ؟؟؟ وقتی دیداری نباشه؟
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 والا یه اسکرین شات داد زده بود ابو هوای منطقشو از اونجا فهمیدم مال کجاس ولی خودش نفهمیده😆😆😆 ایول😂 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
زکات عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 128 خب خواهر اسم مارو نمیدونی که نیاز نیست ، حس ششم دارم ، صد در صد تضمینی است ، منتظر جدایی باش تهران
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 نیاز نیست ، حس ششم دارم ، صد در صد تضمینی است ، منتظر جدایی باش جعرر🤣😂😑 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋