mahlinn48 مدیر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 عنوان علت اینکه یه پسر محل زندگیشو نمیگه | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست الان ۸ ماهه مجازی باهمیم قراره همو ببینیمبهش میگم کجاس نمیگه من تهرانم ولی یواشکی فهمیدم واسه مرگور ارومیس مث اینکه روستا میشینهبنظرتون خجالت میکشه مطرحش کنه؟ خیلیم بهم میگه باهام بساز تو زندگی فک کنم مشکل مالیم قطعا دارهنظرتون چیه؟ 1403/11/28 | 18:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 چرا مثلا 😳 من خیلی بهش علاقمندم خیلی زیادتابحال کسیو انقدر دوست نداشتم
ninisafar عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 13465 سرتو بنداز پایین بگو میشه آدرس منزل بدین میخوایم بیایم جهت امر خیر دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 سرتو بنداز پایین بگو میشه آدرس منزل بدین میخوایم بیایم جهت امر خیر 😂😂😂😁😁
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 7983 من خیلی بهش علاقمندم خیلی زیادتابحال کسیو انقدر دوست نداشتم خو اشتباه میکنی ! بعضی چیزا خیلی ساده و واضح هستشبعد از ۸ ماه رابطه اونم مجازی هنوز از نزدیک ندیدی هنوز آمارش رو نداریهنوز نمیدونی خونه اش کجاست دقیق بعد خیلی دوستش داری ؟ چهار روز ضربه خوردی نندازی گردن خدا و زمین و زمان ها کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 خو اشتباه میکنی ! بعضی چیزا خیلی ساده و واضح هستشبعد از ۸ ماه رابطه اونم مجازی هنوز از نزدیک ندیدی ... بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نباید بهم بریزه یکم پیچیدست قضیش
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نب ... چطور اشنا شدی باهاش ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 اسی میشه از اخلاقش بگی؟؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 چطوری فهمیدی ارومیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 7983 بخاطر شرایط درس خوندنش گفتم نیاد وگرنه با سر میومد پیشم😂من گفتم بیاد نمیرم چون درس میخونه تمرکزش نب ... تو همون یکم پیچیده بودن قضیه خودت مراقب باش نپیچی کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 چطور اشنا شدی باهاش مجازی خیلی اتفاقی اولش ردش کردم ولی باز برگشت پیام داد قبول کردم اخلاقش والا خوبه ولی عصبی بشه یا ناراحت یکم با رفتاراش اذیتت میکنهسرد جواب میده
mahlinn48 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1934 چطوری فهمیدی ارومیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا یه اسکرین شات داد زده بود ابو هوای منطقشو از اونجا فهمیدم مال کجاس ولی خودش نفهمیده😆😆😆