2777
2789
عنوان

ب نظرتون نفرین زنداداشم منومیگیره

272 بازدید | 21 پست

سلام ماازیه‌خانواده‌ بااصالتیم ک پدرخدابیامرزم بزرگ فامیل بودبرادربزرگم ازهمون قدیم یکم ناخلاف بودوبرعکس اعضای خانواده بود وشیطنت ویه سری کارای منفی میکرد،قبل ازدواجش تفریحی ویواشکی موادمیزد ک دوست دخترش ک بعدازدواج کرد باش میدونس،من بعدپدرخدابیامرزم ازداج کردم وهمسرم غریبس.برادرشوهرم توکارحیوانات بود توایام خاستگاری واشنایی برای اینکه دوخانواده حرفی داشته باشن از حیوونانش میگف،معاملاتش،عکساشون نشون میداد،داداشم تواین ایام کارای منفیش یواشکی بود،داداشام مشتاق شد و سریع رف مث حیووناش خرید،و برادرشوهرم کارش فروش بود اما داداشم ک وارد اینکار شد باحیوونا قمار کرد و حدود ۸۰۰ ملیون بدهی بابت قمار بالا اورد،و تو همون ایام خاله زنش ک مشروب میخورد از شهرستان اومده بود داداشم مشروب خوری شروع کرد

بعد چون بدهیاشون صاف کن گف خونه پدری روبفروشیم,حین قمار غرق مشروب هم شد،درحدی ک فقطبطری مشروب دستش بود و میخورد،و چون برا خاله خانمش مشروب تهیه میکرد ک اون ازشهرستان اومده بود خودشم‌معتادمشروب شد،خونه پدری روفروختیم و مغازع اینا و کل ارثشو سر قمار و ورشکستگی ک حیوونارو اورد برباد داد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اینکه خاله و فلان و بمان ی غلطی میکنن دلیل نمیشه داداشت انجام بده 

اگ بدونید منو داداشم تو چه لجن زاری زندگی کردیم الان زندگی خوبی داریمو سالمیم 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

مختصر بگو ظلمی بهش کردی یا نه؟ اگر ظلمی کردی بله نفرین کنه موثره. اگه ظلم نکردی بهش نفرین کنه برمیگرده به خودش 

مینویسی مختصر بنویس 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خانمش بعدفروش خونه های پدری رف خونه پدرش و برادرم حتی اندازه پول پیشیه خونه ک رهن کنه بازنش بره هم براش نموند و همه رو میرف قمار میکرد و میباخت حییوونا رو،درحالی ک برادرشوهرم قمار نمیکرد و کلی میگف اینکارا نکن،الان زنش میخاد طلاق بگیره چون پولی برا برادرم نمونده و غرق درمشروب هس،یه ساله از داداشم خبر خاصی نداشتیم قطع رابطه بودیم،دیگع دارع میاد پیشمون و کسیراهش نمیده،الان هر جا میرع میگه خاهرم ک ازدواج مرد من بدبخت شدم،خاهرم ک ازدواج کرد برادرشوهرش منو بیچاره کرد منو تشویق کرد از حیووناش گف من با حیوونا بدبخت شدم الهی زندگی من خراب شد زندگی برادرشوهر خاهرمم خراب شه،پیش چن تا فامیلا گفته کاش خاهرم مجرد میموند،،،بعد میگه زنمم نفرین میکنه هم خودمو ک خراب کزدم زندگیمو هم باعث و بانیشو،بااینکه مابهش میگیم خدا بهت عقل داد کی باحیوون قمار میکنه،یبار باختی دوبار باختی چرا صدبار باختی

اخه اینکه خاله و فلان و بمان ی غلطی میکنن دلیل نمیشه داداشت انجام بده اگ بدونید منو داداشم تو چه لجن ...

دقیقا ما هم میگیم،میگیم برادرشوهرم بنده خدا میدید حرفی نیس بزنید تو اشناییت اونم از حیووناش میگف تو اصرار میکردی ک بهت معرفی کنع از کجا بخری،بعد اون قمار نمیکرد تو رفتی تو قمار

یعد الان ک دارن طلاق میگیرن و هیچی براش نمونده ک یک ملیارد خورده قمار کرده میگه خاهرم ازدوذج نمیکرد ...

نه بابا ممکن بود اون برادر شوهر شما نبود دوستش اغفالش میکرد باید این کار میکرد؟

نه نگران نباش هیچ ربطی به تو نداره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
خانمش بعدفروش خونه های پدری رف خونه پدرش و برادرم حتی اندازه پول پیشیه خونه ک رهن کنه بازنش بره هم ب ...

بگو خدا بت عقل داده تو اگه عقل داشتی وقتی دوبار باختی سه بار باختی دیگه تکرار نمیکردی 

نه ربطی به تو وبرادرشوهرت نداره نفرین الکیم برمیگرده به خودش تونه دخالتی کردی نه برادرشوهرت کسیو زور کرده آدما خودشون عقل دارن ومسیول کارخودشونن

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)