2777
2789
عنوان

شوهرم باز دروغ گفته بهم

116 بازدید | 6 پست

میرفتیم خونه باباش یروز مادرش قهر بود باهاش دفعه بعدی میگرفت بغل و بوس میکرد میگفتم دیدیش؟میگفت نه دفعه قبل با تو بودم

میرفت خرید طرف اونا میگفتم مامانت اینارم دبدی میگفت یادم نیست؟

گاهی درباره خواهر زادس حرف می افتاد میگفتم آخرین بار کی دیدیش میگفت یادم نیست

کلا هرچی تو این یکسال میپرسیدم میگفت یادم نیست

فهمیدم بار ها رفته و نشستن حرف زدن و بچمم برده اصلا نمیدونم کی؟

خانوادش تو این چند سال که عروسشونم پدرمو دراوردن و از دعواهامون لذت بردن و تو خوشی ها خیلی واضح ناراحت بودن

برای شوهرم و بچم هیییچ کاری نکردن حتی دلشون نمیاد یه زیر پوش به شوهرم بدن وضعشونم خوبه ۵۰ میلیون ۵۰ میلیون به دخترشون میدن

من انتظار داشتم بجز وقتایی که باهم میریم تنها پانشه بره متنفرم از وقتایی که مادرش پشت سرم حرف میزنه

یا حداقل اون موقع بگه

طبیعیه ناراحتیم؟؟

نه از روی حسودیه دوس داری شوهرتو تحت اختیار داشته باشی اینم خصلت خوبی نیست 

زندونی تو نیست 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقاااا منم مث توامشوهرم میره خونه ننش از منم پنهون میکنه گاها میگه ها ولی خب اصلا دوس‌ندارم بدون م ...

دقیقا تنها حرفی که دارن راجع منه یا مادرشوهرم میگه چرا هدیه نگرفتی برام چرا فلان نکردی بیسار نکردی

نه.شمارو دوست ندارن شما دوستشون نداری ،ولی بچشونو دوست دارن بچشونم اونا رو دوست داره

بار ها شده بود شوهرم التماس کرده بود کمک کنن بدهیشو بده یا ماشین بگیره داشتن و ندادن