2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم

207 بازدید | 31 پست

بچه اولم خیلی اذیت شدم چون درد نداشتم و با امپول فشار و پاره کردن کیسه اب زایمان کردم و خیلییی سختی کشیدمم

دوبارع باردارم از الان کلی تحقیق کردم همه اونایی ک سزارین کردن راضی نیستن یا از سردرد یا کمردرد مینالن خیلیاشونم گفتن گردنشون کج شده و چن وقت اصلا نمیتونستن تکون بخورن و......من میگرن دارم و همیشه سردرد دارم از طرفیم میگن خیلی فشار میارن ب دل و درد وحشناکی داره 

من از ساعت ۷ صب بستری شدم و تا ساعت ۸ نیم شب درد داشتم و بعد زایمان کردم زایمانم حدود ۱۰ دقیقه طول کشید 

اینم بگم ک برای ناحیه خصوصی هم تغیری نداشتم بنظرتون تصمیم درستی گرفتم یا ن؟؟؟؟ بنظر شما دردای زیادم بخاطر امپول فشار نبوده؟؟؟و چونکه طبیعی دردتم شروع نشده 

تصمیم خوبیه

زایمان دوم برات راحت تره

آمپول فشار نزنن خیلی بهتره

درد روند طبیعی و تدریجی طی میکنه ولی با آمپول بهم میریزه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم خوبیهزایمان دوم برات راحت ترهآمپول فشار نزنن خیلی بهترهدرد روند طبیعی و تدریجی طی میکنه ولی با ...

خداکنه امروز رفتم پیش متخصص زنان گفتم زایمان اولم طبیعی بوده خیلی خوشش اومد و گفت خیلییی خوبه

معمولا درد با آمپول فشار ناجور تر از درد طبیعی هست. ولی در کل 14 یا 15 ساعت درد در زایمان اول یه چیز متوسطه. درسته وحشتناک سخته ولی اکثریت همینن.

الانم به نظرم تصمیم درستی گرفتی. احتمالا زایمان دومت راحت تر هست.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

سر دومی سعی کن دردات رو تو خونه بکشی بعد بری بیمارستان ،وقت دردات کوتاه و منظم شد برو من اینکارو کردم چون تجربه شده بود برام 

سر اولی از ۹شب رفتم هی امپول زدن ،دستکاری کردن،تا خود صبح اذیت شدم ،ولی سر دومی نشستم خونه از شب دردم شروع شده بود ولی کم بود رفتم حموم کارامو کردم صبح رفتم بیمارستان سر نیم ساعت زاییدم اومدم بخش حتی وقت نکردن دستمالیم کنن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

عزیزم ۱ سریعا ماما همراه بگیر ۲حتما ورزش های یارداری شروع کن ۳پرسته یکبار زایمان کردی اماااااا حتما کلاس های امادگی زایمان شرکت کن ۴حتما از پزشک متخصص زنان مشورت بگیر وشرح زایمان اولت رو بگو . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم ۱ سریعا ماما همراه بگیر ۲حتما ورزش های یارداری شروع کن ۳پرسته یکبار زایمان کردی اماااااا حتما ...

عزیزم برای ماما همرا کجا مراجعه کنم ؟؟؟ و اینکه چ تاثیری داره ؟

عزیزم برای ماما همرا کجا مراجعه کنم ؟؟؟ و اینکه چ تاثیری داره ؟

تاثیرش اینکه ینفر از اول تا اخر زایمان کنارته و بهت رسیدگی میکنه در واقع کمک و قوت قلبه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
سر دومی سعی کن دردات رو تو خونه بکشی بعد بری بیمارستان ،وقت دردات کوتاه و منظم شد برو من اینکارو کرد ...

من ساعت ۶ صب حالت تهوع و سردرد شدیدی گرفتم رفتم گفتن باید بستری بشی بستریم کردن باورتون نمیشه ۲۸ بار معاینم کردن 😐😐😏تا ساعت ۸ نیم موندم بهدشم و زایمان کردن