2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست
عزیزم چرا میشه توضیح بدی

من سز بریچ بودم 

و مجبور به سزارین شدم

چون از عوارضش خبر دارم مادرم بعد چند سال یا هر کسی که دیدم بعد از گذشت چند سال عوارضاش روشده‌

طبیعی اسمش روشه طبیعیه البته که سخته اما خدا توانشو داده

اما سزارین یه عالما عامل خارجی دخالت میکنن و تو هم مجبوری به تحمل یه دردایی که ممکنه تا آخر عمر باهات بمونه 

واقعا بعد سزارین دیگه اون آدم سابق نشدم 

بعد بهوش اومدنم دردای وحشتناکم فشار دادن شکمم روزای اول زایمان که دلت میخواد به بچه برسی اصلا نمیتونی و یکی باید خودتو جمع کنه من حتی برای شیر دادنم سختم بود حساسیت دادم به دارو بیهوشی ریه هام عفونت کرد سرفه میکردم و جیغ میزدم از درد بخیه اثر دارو بیهوشی تا دوهفته تو سرم بود گیج بودم کلا روزای سختی بود 

من واقعا میترسم از زایمان دوم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای ماما همرا کجا مراجعه کنم ؟؟؟ و اینکه چ تاثیری داره ؟

تو نت سرچ کن ماما همراه شهرتون یا هم از ماما های بهداشتی که میری شماره مامای مجرب بگیر . اولا تا زایمان هرزمان مشکلی پیش بیاذ یا سوالی باشه دسترسه و جواب میده دوما زایشگاه از ۴سانت میاد بالا سرت و ماساژ و طب فشاری و ورزش و خلاصه مامای همراه خوب و کاربلد و دلسوز واقعا تو زایشگاه نعمته چون منم شرایطم مشابه شما بود و اگه ماما همراهم نبود بعد ۲۴ساعت درد کشیدن نمیتونستم زایمان کنم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
من سز بریچ بودم و مجبور به سزارین شدمچون از عوارضش خبر دارم مادرم بعد چند سال یا هر کسی که دیدم بعد ...

عزیزمم خدا کمکت کنه

چن تا از اقوام ماهم سزارینی بودن و همیشه میگن خوش بحال شمایی ک طبیعی زایمان کردین گفتم فکر میکنید طبیعی سخته گفتن درد سزارین نکشیدی ک بفهمی 

اینا ب کنار ۵۰ الی ۶۰ میلیونم پول میگیرن 

هیچی‌بهتر از طبیعی نیس سزارین عمل اونم عمل خیلی سنگینیه درد میکشی ولی وقتی بچه ات بدنیا بیاد دردات ت ...

شوهرم فیلمشو دیدهه فرستاده برام حالم بد شد ۷ لایه برش زدن بعدم فشار دادن دل توی اون وضع و...

عزیزمم خدا کمکت کنهچن تا از اقوام ماهم سزارینی بودن و همیشه میگن خوش بحال شمایی ک طبیعی زایمان کردین ...

ممنونم همچنین عزیزم

دقیقا 

بعضیا میان میگن سزارین عااالیه درد نکشیدیم

همه ش الکیه فقط میخوان کم نیارن وگرنه دردش خیلی بده

من که زودم پریود شدم چند ماه اول پریودام انگار تازه بخیه م کرده بودن فقط با سرم آروم میشدن دکتر میکفت هنوز رحمت زخمه بخیه داخلیا طول میکشه تا خوب بشه