2777
2789
عنوان

تلاش گم شده

58 بازدید | 3 پست

اگر بخوام یک اعتراف صادقانه داشته باشم؛ میگم راستش هیچ قدم و سعی انسان گم یا فراموش نمیشه.

این حرف رو نمیشه با نگاه کردن به دو سال اخیر فهمید. ولی اگر بلند مدت تر فکر کنی و زمان خوبی بگذره شاید بشه چیزی که میگم رو لمس کرد. مثلا ده سال..

به طرز عجیبی مهارت هایی که در حین شکست خوردن هامون کسب میکنیم یکجایی که فکرش رو نمی‌کنیم به کار میان.

اون تلاش هایی که با هیچ برابر شدن و فکر کردیم سوختن و تموم شدن، در واقع از بین نرفتن. بلکه از دل خاکستر همون ها موقعیت های جدید و فرصت هایی جوانه میزنه که ثمره ی تلاش هات رو با گذر زمان میتونی تو شاخ و برگ هاش ببینی.

نه بلافاصله اما قطعا، تک تک اون زحمت ها میشن مزیت رقابتی، میشن مهارت و یکجا به داد آدم میرسن.

اما یه شرط مهم داره اونم، ادامه دادن در شرایطیه که فکر میکنی همه چیز خیلی داغونه و خیلی عقب افتادی.

به نظرم اگر صبور باشی میبینی هیچی اینجا گم نمیشه و چیزی که وحشتناکه شکست خوردن نیست، نا امید شدن و ادامه ندادنه.

پ.ن: این یک متن انگیزشی نیست. یک حقیقت زیسته شده است.

افرین درسته

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو اینجا نوشتم تا هیچوقت یادم نره 

تلاش هایی که من توی مسیر های اشتباه زندگیم هم انجام دادم ، تلاش های سودمندی بوده ، شاید اون تلاش به نتیجه مد نظر من نرسیده ، یا شاید به نتیجه مد نظرم رسیده ولی بعدا فهمیدم من چیز اشتباهی رو مد نظر  داشتم ، ولی در هر صورت اون تلاش ، پیمودن مسیری بود که اگه پیموده نمی شد ، تجربه پیمودنش همیشه یه مجهول تو زندگیم باقی میموند ، که چگونه پیمودنش، چگونگی چشیدنش، همیشه یه معمای محو و گنگ توی پس مونده های ته رویا هام باقی میموند 

برآیند اون تجربه ، اون تلاش ، اون زحمت ، در نهایت مثبت خواهد بود چون شاید یه نتیجه مستقیم نده ولی یه راه از هزار راه پیش روت رو نشونت میده و این ، نتیجه ی اون تجربست ❤️