2777
2789
عنوان

پسری که رفیق دختر داره چیکارش کنم

197 بازدید | 15 پست

با ی پسری اشنا شدم همه چیزش اوکیه باشخصیت هول نیست ولی ی رفیق دختر داره که میگه همکلاسیم بوده قبلا ۶سال از دوستیشونم میگذره و هرچقدر میگم من دوست ندارم تمومش کن میگه هیچ حسی بهش ندارم میخواستم رل باهاش بزنم توی این۶سال میزدم و میگه من با نامزدش بیرونم رفتم و اگه بخوای باهم میریم (اون دخترم ی شهر دیگس)

اینم بگم که ما فقط یکی دو هفته که شروع کردیم رابطمونو و میگم منم ی رفیق پسر داشته باشم قبول نمیکنه،نمیخوام از دستش بدم بنظرتون چیکارکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا بذار رابطه تون ادامه دار بش انتظار نداشته باش یکباره دوست 6 سالشو کنار بذاره

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بنظرم حرفش کاملا منطقیه و تو اگه نمیتونی با این تیپ آدما کناز بیای تو زندگی همدیگه نرید کلا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من که نمی‌پسندم، اینجا دوستی جنس مخالف باهم عاقبت خوبی نداره، به هر حال شاید به هم حس داشته اند یا احتمالا خواهند داشت، خلاصه تو کت من یکی نمیره با کسی باشم که رفیق جنس مخالف داشته باشه 

تو نیاز داری حرفای استیو هاروی رو بشنوی اگه چیزی نبود مشکلی نداشت تو هم رفیق پسز داشته باشی خودش میدونه چیه که نمیزاره

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

نی نی سایت امشب عجیب شده واقعا

چرا باید بخاطر توی دو هفته ای دوس ۶ سالشو ول کنه؟

واقعا فک میکنی تو این شیش سال دست رو دست گذاشتن تا اومد با تو خیانت کنه؟

دختره خودشم نامزد داره چی با خودت فک میکنی