2777
2789

من حدودا 10 روزه یه رابطه ی یکساله رو تموم کردم به دلیل بی توجهی ولی دلم خیلی تنگ شده براش میدونم اگه برگردمم هیچی نمیره جلو و باز مثل قبل عذاب میکشم خیلی آسیب و ضربه دیدم ولی الآنم که ندارمش بازم دارم اذیت میشم از اون طرف کلی پسر خوب میاد سمتم که واقعا دارم میبینم چقد دوسم دارن ولی من دیگه از هیچکس خوشم نمیاد تند تند دارم موقعیت های خیلی خوب رو رد میکنم چون این آدم عشق اولم بود و تا ابد یادم میمونه الان با یه نفر آشنا شدم یعنی پیشنهاد دوستی داد من قبول نکردم مثل پروانه دورم میچرخه تند تند کادو و گل میخره کادو های خیلی گرون از لحاظ تیپ و قیافه هم خیلی خوبه ولی من هیچ حسی ندارم بهش دلم پیشه کسی گیره که دیگه تموم شده ارزوم بود آدم قبلی زندگیم برام این کارارو میکرد ولی هیچکاری نکرد دارم دیوونه میشم چیکار کنم برگردم؟ حداقل چیکار کنم از ذهنم بره اون چرا تغییر نکرد ؟ خودش می‌گفت دوست دارم ولی کاری کرد که ولش کنم و برم انقد اذیتم کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خوشبحال اونایی که به عشقشون رسیدن و ازدواج کردن خدا خیلی باید دوست داشته باشه که اونجوری بشه

همه چی از دور قشنگه تو همون زندگی فوق‌ عاشقانه هم ما دعوا داریم بحث داریم قهر داریم مشکل داریم اما خب چون همو دوس دارسم با ماچ و بغل و اینکه چون خودمون همو خواستیم پس جای اعتراضی نیست 😂