2777
2789
عنوان

به نظرشما این ازدواج چطوریه

415 بازدید | 32 پست

پسر پنج سال کوچکتر

از دوتا استان متفاوت یکی کوهستانی یکی جنوبی

دوتا قومیت بسیار متفاوت

دختر سابقه پونزده سال ازدواج قبلی و یه پسر ده ساله 

خانواده پسر مخالف 

ولی پسر پافشاری داره دخترم راضی 

به نظرشما بده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اقوام ما یه خانومی بود یه دختر ۱۶ ساله داشت طلاق گرفت یک سال بعد با پسری ده سال کوچیک تر از خودش ازدواج کرد

برای عقد هم رفتن حرم امام رضا پسره و خانوادش مذهبی هستن

خیلی عکس می بینم ازشون همش سفر هستن

چون مشابه شما بود گفتم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

حقیقتا افتضاح

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دختر چه بیشرفیه

من خانومم‌ ‌وقتی میبینم‌یکی هم‌معیار من نیست ردش نیکنم

این زن با این اختلاف و‌ بچه میخاد  داغ شه‌رو‌دل خانواده‌پسر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

آهانخب اگه میخواد که خوبه

خوبه واقعا؟به نظرشما مادر پسره و پدرش تحمل دارن ببینن پسر جوون و مجردشون یه دختر بیوه با یه بچه بزرگ گرفته از پسرهم بزرگتر؟

تازه یه قومیتی هستند که میترسم بگم بقیه ناراحت بشن ولی خیلییی تفاوت هست حتی زبونشون متفاوته و..

من که بهش مشورت دادم گفتم هرگز این کارو نکن زندگی بالا پایین داره ماها که ماطرشوهر خواستمون و مخالف نبود و ... الان کلی مشکلات داریم تو خودتم برا پسرت نمیگیری اینجوری