2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست
والا شوهر من بزور تیشرت میپوشه با دعوا بخاطر اینکه من دوست دارم بعضی وقتا میپوشه همش پیرهن یبار او ...

شوهر من بلوز فرم داره واسه سرکارش 

اونم بعداز شستن میگم باید اتو کنم 

میگه نه بابا اتو نمیخواد که..😉😉

عیدبه عید اتو میکنم 😂😂

معمولا تیشرت میپوشه مگراینکه بریم مهمونی یا عروسی

که اتو میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه صبح زود بیدار میشم ولی اپروز واسه اینه که هضم غمی که به خانواده مون وارد شده واسم سخته و ن ...

خدارحمتش کنه

ایشالله غم اخرتون باشه عزیزم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

دختر بزرگمو فرستادم مدرسه

کوچیکه تب داره

داره صبحانه میخوره و کارتون نگاه میکنه

مریض خوش اخلاقیه

همش میترسم اولی هم مریض شه، اون بد اخلاق میشه خیلی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اره واقعا درست میگی😘😘 چهارپنج ماه اول که قرآن نمیخوندم نمازهم واقعا بسختی میخوندم ویار شدید داشتم ...

خدا حفطش کنه والا منم خیلی تصمیمای اینطوری برا بارداریم دارم ولی فکر نکنم ارادش رو داشته باشم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

شرهرم  رفت سر كار  بيدارشدم  لقمه گرفتم   اب پرتقال گرفتم   دادم  خورد و برد

دخترم  تب داره  اب پرتقال خورد و كارتون نگاه ميكنه 

الانم ميگه  بازم  ميخوام   منم تو نتم  😬🤪🤪

روييده در من جوانه اي از خدا  
ان شاءالله قبول باشه، پرنسس جان برام دعا کن باردار بشم، دیگه بچم سقط نشه، دوبار باردار شدم متٱسفانه ...

انشالله که سقطنشه و بل از این انشالله که هر هخیر و صلاحی ک خدا برات میخواد اتفاق بیفته

ان شاءالله قبول باشه، پرنسس جان برام دعا کن باردار بشم، دیگه بچم سقط نشه، دوبار باردار شدم متٱسفانه ...

مرسی گلم❤

بسپار به خدا 

ناراحت نشو حتما حکمتی بوده 

ولی خودتم تلاش کن و مراقب باش 

منم بارداری اولم به تشخیص دکترم پوچ بود و سقط کردم 

سرهمین بارداریمم گفت پوچه ولی نگه داشتم و خداروشکر الان وارد 9ماه شدم 

شماهم موقع بارداری خیلی مراقب باش 

ان شالله خیلی زود خدا بهت نی نی سالم هدیه میده 😍😍

خدا بزرگه عزیزم

شوهر من بلوز فرم داره واسه سرکارش  اونم بعداز شستن میگم باید اتو کنم  میگه نه بابا اتو ن ...

خوشبحالت

شرهرم  رفت سر كار  بيدارشدم  لقمه گرفتم   اب پرتقال گرفتم   دادم  خورد ...

بش بده گل دخترت واجبتره خواهر جان

افلین خانم کدبانو باحوصله والا منم همیشه سعی میکنم سفرم قشنگ باشه ولی چندان موفق نیستم

الان که نمیتونم ولی قبلا خیلی تزئین میکردم . تا قبل بارداری هیچ وقت غذا با قابلمه سفره نمیومد 

حتی نیمرو رو تزئین میکردم

از تزئینات ساده شروع کن 

مثلا همون سالاد شیرازی رو نیاز نیست مثل دستور اصلی درست کنی 

به مدل های مختلف درست کن و سر سفره بیار 

دور غذات چند تا خیار شور و گوجه و از این چیزا بچین

یه سری قالب بگیر و برای تزئینات سری استفاده کن 

حتی اگر قالب نداری ، میتونی برنجت زعفرونی رو توی پیاله بریزی ، بعد برنج سفید، یکم فشار بدی و بعد توی بشقاب برگردونی 

هم وقت نمیگیره ، هم خوشگله 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم