2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست
ناز نمیکنم عزیزم من خودم قبلا عشق صبحانه و خوراکی بودم باردارم و تهوع دارم و اصلا میل به غذا ندارم& ...

همینه که بت میرسه میگم مردا زیاد از اینکارا بلد نیستن بندگان خدا😉😉

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق اینم نماز صبح بیدار بشم حس قشنگیه  ولی کاهلی میکنم  باید واقعا اراده کنم و بیدار شم ...

حتما بخون عزیزم به خاطر کوچولوت هم که شده بخون ،مسائل معنوی خیلی روی بچه ها تاثیر داره که بعدا آدم تأثیرات را می بینه قرآن زیاد بخون اذان را حتما بلند کن وگوش کن بعدا خودت کیفشو میبری

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
من از اتو کردن متنفرم خوشبختانه شوهرم همش تیشرت میپوشه😁

والا شوهر من بزور تیشرت میپوشه با دعوا بخاطر اینکه من دوست دارم بعضی وقتا میپوشه

همش پیرهن

یبار اومدم لباساش رو اتو بزنم ۱۳تا شلوار اتو کردم اتو رو از برق کشیدم خسته شدم گفتم دیگه هربار بخوای لباسی رو که میگی اتو میکنم لباسات خیلی زیاده

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

من همیشه صبح زود بیدار میشم

ولی اپروز واسه اینه که هضم غمی که به خانواده مون وارد شده واسم سخته و نمیتونم بخوابم.

تورو خدا برای دختر ۱۶ ساله ی دخترعمه ام که پر کشید صلوات بفرستید و برای آرامش دل خانواده اش دعا کنید😢😢😢😢

بیدار شدم صبحانه برا پسرم اماده کردم  یکساعت تموم حرف زدم تا دوتا لقمه رو خورده  نخود و ...

واقعا که مادرا صبرشون زیاده

خب برو زیر نظر دکتر برا پسر اینطور یه دختر یه پسر جنستون هم جور میشه

والا اعتقاد قلبیم اینه که خدا هر چی بخواد میده،پسر یا دخترش به نظرم دست خداست،شما هم برام دعا کن خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده 

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
وای ازاتو متنفرممممم،اگه بشه یکی بیاد فقط اتو کنه چقدرخوب میشه،همه کار میکنما ولی اتووووو زورم میاد ...

منم همینطورم

به مرور دستت میاد عزیزم  خونه خودشون هیچ وقت سفره صبحانه قشنگ نبوده  با همدیگه هم نمیخور ...

افلین خانم کدبانو باحوصله والا منم همیشه سعی میکنم سفرم قشنگ باشه ولی چندان موفق نیستم

حتما بخون عزیزم به خاطر کوچولوت هم که شده بخون ،مسائل معنوی خیلی روی بچه ها تاثیر داره که بعدا آدم ت ...

اره واقعا درست میگی😘😘

چهارپنج ماه اول که قرآن نمیخوندم نمازهم واقعا بسختی میخوندم ویار شدید داشتم و استراحت مطلق بودم 

ولی حالا قرآن زیاد میخونم اما نمازصبح...😢😢

خدا به هممون کمک کنه 

اتفاقا دارم برنامشو  ان شالله از فردا صبح اراده کنم بیدار بشم بخونم  و تاآخر عمرم ترک نک ...

ان شاءالله قبول باشه، پرنسس جان برام دعا کن باردار بشم، دیگه بچم سقط نشه، دوبار باردار شدم متٱسفانه دوبار بچم سقط شد خیلی نگرانم ، دوستان تو رو خدا برام دعا کنید خیلی دلم بچه میخواد

ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه 😙

قربانت

اره واقعا درست میگی😘😘 چهارپنج ماه اول که قرآن نمیخوندم نمازهم واقعا بسختی میخوندم ویار شدید داشتم ...

ان شاءالله خدا کمکت میکنه واز فردا مرتب می خونی برای منم دعا کن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم