2777
2789
عنوان

یعنی تا آخر عمرم مجرد میمونم

238 بازدید | 25 پست

ما ها که نه طعم عشق و چشیدیم نه کسی عاشقمون شده نه موردی نه پیشنهادی نه خواستگاری هیچی 

هیچکس نبوده خب قراره چی بشه 

چرا دخترایی که تو خونن نه سر کار میرن نه درس میخونن موقعیت ازدواج براشون پیش میاد 

ولی منی که انقد فعالم شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه کلاسای مختلف میرم بیرون میرم هیچکس نمیاد هیچکس منو نمیبینه هیچکس منو نمیخاد خب چرا اینجوریه 

من ۲۸ سالمه دخترای هم سنم که همه بچه دارن هیچی از من کوچیکترا هم دارن بچه دار میشن ولی من هنوز ی پیشنهادم نداشتم 💔

خانمای متاهل براشون مورد پیش و برای من نمیاد

نکنه هیچکس نیاد 

نکنه تا آخر عمرم مجرد بمونم 😭

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل منی 

من هیچ خواستگار و پیشنهادی ندارم عقده ای شدم دیگه فقط میخوام به خدا بگم این انصاف و عدالت نیس 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

به خودت برس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اگر خواستی کسیو رو عاشق و مسخر خودت کنی بگو برات دعا بفرستم من خودم انجام دادم طرف دیونه من شده بود

نتیجه چی سد

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
نتیجه چی سد

اومد خواستگاری ولی چون اخلاقمون نمی‌خورد من ردش کردم ولی الان دارم برای کسی که عاشقشم میخونم تازه شروع کردم خیلی رفتارش با من عوض شده یجورایی بهم توجه میکنه واقعا معجزه هست 

البته من چندتا دعا باهم میخونم اکر خواستی بگو برات بفرستم 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

اومد خواستگاری ولی چون اخلاقمون نمی‌خورد من ردش کردم ولی الان دارم برای کسی که عاشقشم میخونم تازه شر ...

بفرس عزیزم

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد