2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا گفتم ولی خیلی شیطونه خیلییییی

باهاش مهمونی نرو....بگو‌جایی نمیام ک بهم احترام نمیذاری...هرجاااا ک بودی وقتی این رفتار و کرد ب جا این ک (ببخشید اینطور میگم)لال بشینی نگاش کنی ۲تا تیکه آبدار بنداز بهش و دورو بریاشونو.و تا آخر مهمونی نه حرفی بزن نه کاری کن...

.

تورو خدا یکم‌ب خودتون احترام بذارین.ب قراان خیلی اعصابم بهم میریزم میبینم بااین رفتارها بازم سکوت میکنین..با۲تا دوست دارم و ی بغل گرم کوتاه نیاین

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
من ندیدم اما خودش گفت  اونم نه ینفری با چهار تا از دوستاش و یکی از همین روسپی ها😢😢😢😢میگه ی ...

چه فرقی داره چند نفری ،اون روسپی کارش همینه،مهم اینه که طرف مقابله تو ماله توئه،بهت تعهد داره ،ولی تو رو به هویش فروخته ولش کن بره

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
اگه دوس داشتی جواب بده آخه برام سوال شد چرا همونموقع که اینارو فهمیدی تمومش نکردی

میدونی چراااا بخاطر اینکه پدر وضع مالی خوبی نداشت مادرم همش کار میکرد خواستگاری نمیومد برام.میخواستم نجات پیدا کنم.چون این اقا وضع مالی نسبتا خوبی داره

حتا میترسم ناراحتیمو بهش نشون بدم اخه میگه بی حیا هستم که این حرفارو میزنم در صورتی که تابحال بهش ...

آخه چرا خودتو پیشش ضعیف نشون میدی...۶ساله انقد سختی میکشی بعد میخای تااخر عمر باهاش زندگی کنی....ازش جدا شو بذار هر چ قدر ک میخواد تهدید کنه یا بترسونتت....مجبور نیستی ک۲هفته بعد جدایی ازدواج کنی..بعد۳.۴سال خودش گورشو کم می‌کنه...نذار بازیت بده و۲روز بعد زبونش ۲متر باشه واست...یا خدانکرده مثل بازنده ها اون ولت کنه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
جدا شو ازش،نزار مهر طلاق بخوره رو پیشونیت این دادگاههای لعنتی و بری و بیای برای حق و حقوقت که قانون ...

تازه امشب داره چشمم باز میشه 

همش میگفتم اگه مادرم بود زودتر بااین ازدواج میکردم هپس ناشکری همش هول بودم

اما حالا میگم خداروشکر که پدرم قبول نکرد تا الان

دنبال راه که بهش ثابت کنم اشتباه کرده  اخه بهم میگه اگه زن زندگی باشی میمونی بمون و درستم کن

فایده نداره که،اون نمیفهمه،من ۲سال از زندگیم جنگیدم ،ولی مگه میفهمه،

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
دنبال راه که بهش ثابت کنم اشتباه کرده  اخه بهم میگه اگه زن زندگی باشی میمونی بمون و درستم کن

ولش کن مردا همینطوری میگن

شوهر منم با همه اذیتایی که کرده بود بهم گفت اگه زندگیتو میخواستی براش میجنگیدی!