2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزجان..نمیخوام ناامیدت کن ولی

کنکور فرهنگیان فقط ۱۰ درصد قبولیه

شما کنارش به کنکور اصلی داری و سوابق تحصیلی یازده و دوازدهم  که اگه برای اونا تا الان کاری نکردی متاسفانه شانست کمه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

رشته انسانی چیزی نداره نهایت معلمی خوب باشه و مدیریت و حسابداری مطمئنی دوس داری؟ خیلی جالب نیستا

کجا چیزی نداره....انسانی رشته حقوق و روانشناسی و اینا خودش داره و تو فرهنگیان بیشتر پذیرش داره یکم و میرن دبیر عربی و دینی و اینا میشن..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزجان..نمیخوام ناامیدت کن ولیکنکور فرهنگیان فقط ۱۰ درصد قبولیهشما کنارش به کنکور اصلی داری و سوابق ...

عزیزم اون شصت درصد سوابق رو میتونم اوکی کنم پارسال یازدهمم رو عالی دادم و تشریحیم کلا خوبه 

منابع فرهنگیان هم۲۵درصد سهم داره بخدا اونا خیلی چیزای کمی هست اما انقد بی اراده شدم نمیتونم بخونم

۱۵درصد کنکور اصلی که اونا پایم نمیشه گفت صفره ولی دوازدهم نیمه اولم رو خوب نخوندم تاریخ و جغرافیا و

یه۲۵درصد هم مصاحبه اس اونم ۲۲بهمن راهپیمایی شرکت کردم مثل همیشه و کلا خانواده مذهبی دارم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

عزیزم اون شصت درصد سوابق رو میتونم اوکی کنم پارسال یازدهمم رو عالی دادم و تشریحیم کلا خوبه منابع فره ...

خب پس اگه واقعا تلاش کنی با این اوضاع میتونی،ولی اگه واقعا بشینی و بخونی 

به این فکر کن سه چهار ماه دیگه همه خوشحالن چون قبول شدن و حسرت میخوری چرا این مدت باقی مونده تا کنکورو جدی نخوندی با اینکه میتونستی راحت قبول شی

خب پس اگه واقعا تلاش کنی با این اوضاع میتونی،ولی اگه واقعا بشینی و بخونی به این فکر کن سه چهار ماه د ...

عزیزم خیلی استرس دارم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

عزیزم خیلی استرس دارم

یه چیز میگم ان شاءالله که ارومت کنه 

مغز فرق استرس و هیجان رو نمیدونه

تو به جای اینکه به خودت بگی استرس داری بگو واسه شروع هیجان دارم و دل تو دلم نیست زودتر شروع کنمو تو کنکور قبول شم امسال