2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اول از همه برای نهایی تلاش کنی و بخش بیشتر تلاشت اون باشه

بعد قسمت دیگه وقتتو بذاری رو درسای فرهنگیان که درصدت بالای 80 بشه و در نهایت درسای اختصاصی رشته‌ات آره قطعا

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

تجربی بودی راحت تر میشد چون انسانیا اکثرا سر فرهنگیان رقابت میکنن ولی الان هم اگه شروع کنی و با اراده باشی و ناامید نشی ۱۰۰ درصد میاری

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اگه اول از همه برای نهایی تلاش کنی و بخش بیشتر تلاشت اون باشهبعد قسمت دیگه وقتتو بذاری رو درسای فرهن ...

عزیزم نهایی ها رو خیالم راحته عالی میدم خیلی تشریحیم عالیه تستیه کنکورمو مشکل دارم تورو خدا یه راهنمایی منو کن

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

انسانی

اره اگه تجربی بودی میگفتم نه اما انسانی هستی لطفا بخون قبولی 

۶۰ درصد معدله

خواهرم انسانیه براش رفتم مشاور گفت حتی نیاز به کتاب خاصی هم ندارن گفت کتاب مهم ترین منبع هست 

یکی پاسال بود از عید تاپیک گزارش کار میداد هم فرهنگیان دعوت به مصاحبه شد اما خودش نخواست بره رفت حقوق 

بخون خب 

منم دارم میخونم واسه فرهنگیان البته من تجربیم 

پاسال هم شرکت کردم خود کنکورش راحت بود 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

تجربی بودی راحت تر میشد چون انسانیا اکثرا سر فرهنگیان رقابت میکنن ولی الان هم اگه شروع کنی و با اراد ...

نه واقعا من تجربی ام پارسال با تراز۸۲۰۰ دعوت به مصاحبه هم نشدم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

عزیزم نهایی ها رو خیالم راحته عالی میدم خیلی تشریحیم عالیه تستیه کنکورمو مشکل دارم تورو خدا یه راهنم ...

مهارت تست زنی فقط با زیاد تست زدن تقویت میشه 

درسنامه بخون تست آموزشی بزن 

هر جاش مشکل داشتی دوباره درسنامه رو بخون

کنار تست های مشکل دار علامت بذار فرداش دوباره بزن اونا رو

تو تایم مرورت تست تسلطی مهارتی بزن.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

عزیزم نهایی ها رو خیالم راحته عالی میدم خیلی تشریحیم عالیه تستیه کنکورمو مشکل دارم تورو خدا یه راهنم ...

راستی سوالای قلمچی هم بزن 

اگع سخته برات 

خیلی سبز بزن هم راحت تره هم شبیه کنکوره