2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست
والا من که میگم اینها قبول نمیکنن😂

اینا خیلی هاشون شنیده هاشون رو میگن تو دادگاه ها نیستن گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقی ک تو اون زندگی رو داری نادید بگیری؟ پس زن باید حقش رو ثبت کنه چون فردا معلوم نیست چی میشه فک کن ...

نميدونم شايد تو درست بگي.اما من نظرم اينه كه زندگي معامله نيست.يه اشتراكه دو نفرست.اگه زن رو پاي خودش باشه اصلا به اين مسائل فكرم نميكنه

خی من تو پست اولم هم گفتم که هرکس رسوماتش فرق داره. ما تو فامیل خودمون مهریه و شیربها رو حق زن نمیبی ...

بله درسته ما خودمونم شیربها نمیگیریم و یجور معامله س به نظرم و البته من خودمم مهریمم بخشیدم 

خب مرد میتونه قبول نکنه . خب برای همه نمیشه یه نسخه پیچید  بعضی وقتا تقصیر مرده بعضی وقتا تقص ...

من فک میکنم مهریه نداشتن هم خیلی خوب نیس چون به قول شما مرد به راحتی زن رو رها کنه اونم تو جامعه ای که زن خیلی اسیب پذیره ولی واقعا نمیدونم چه چیزی باید مهریه یه زن باشه که هم شان اون زن حفظ بشه هم پشتوانه داشته باشه

اینا خیلی هاشون شنیده هاشون رو میگن تو دادگاه ها نیستن گلم

بله راست میگی ولی منم تو دادگاه نیستم اما میدونم که هنوزم اگه نتونی اقساط بدی میری زندان

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یه روزی این دید های مثبت رو منم داشتم، ولی وقتی خانواده ام گفتن مهریه چه داشته باشی چه نه مهم نیست، باید حق طلاق رو داشته باشی، گفتی کی فکر طلاقه؟ مهریه مهم تره ها :/ من عمرا جدا شم ! من عاشق این مردم :/

اونهام مشکلی نداشتند، همسر سابقم راحت حق طلاق رو داد ...

حالا تازه می فهمم چقدر تدبیر پشت سر حرف خانواده ام بود.

نميدونم شايد تو درست بگي.اما من نظرم اينه كه زندگي معامله نيست.يه اشتراكه دو نفرست.اگه زن رو پاي خود ...

کاملا موافقم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
من فک میکنم مهریه نداشتن هم خیلی خوب نیس چون به قول شما مرد به راحتی زن رو رها کنه اونم تو جامعه ای ...

اگه‌ یه خانم دستش تو جیب خودش باشه و کار کنه نیازی نداره

من مهریه ام یک شاخه گل رز است و از نظرم ملاک خوشبختی نمیتونه باشه چون عمیقا از زندگی ام راضی ام و خو ...

خانما من از طرفدار ای سرسخت زندگی بدون پول و مهریه و این چیزا بودم اما اینو بدانیم که هر انسانی قابل تغیر هست مخصوصا مردا

و واقعا پشتوانه خوبه مهریه رو میشه استفاده های زیادی ازش کرد

یه وقت می‌بینی اون مرد بعد 20 سال زندگی عااالی یهو عوض میشه من خیلی دیدم و واقعا اگه زن بخواد بعد 20 سال فداکاری با دست خالی از اون زندگی بده دیگه خیلی  وحشتناکه یا اصلا حتی اگه احتیاجی به پول نداشته باشه میتونه با استفاده از همین جریان مهریه مثلا بخواد حضانت بچه ها رو بگیره

منتظر اتفاقات خوبم 

منم ازین حرفها میزدم که معامله چیه !

ما عاشق همیم

همسرمم می گفت اصلا مال من و تو نداره ! خونه به نام من بود ! یه ماشین به نامم کرد ! یه زمین به نامم بود !!!

وقتی جدا شدم، داشت خودشو ... میداد تا پسشون بگیره :/

بچه ها مال من و مال تو اتفاقا داره ! خوبم داره، همسرتون عالی هم باشه بازم مال من و مال تو هست.

این نظر منه :)