ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما تو فامیل کلا رسم مهریه نداریم و نوعی خرید و فروش میدونیم و باورمون اینکه دختر و معامله نباید کرد. ...
عزیزم مهریه چیزیه که خداوند گفته باید باشه خدا هم به کار عبس و بیهوده دستور ندادن و حقوق زن رو در نظر گرفتن که مهریه هم جزئشه .مردهم باید از دادنش راضی باشه اصن چیزی نیس که بگی مرد ناراضیه
مال منم ۵۰۰ تا بنظرم سکه مهم نیست اگ زندگیت خوب باشه
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
تو این جامعه که همه گرگا دندون تیز کردن واسه یه زن بی پشت و پناه اگه یه زن نتونست رو.پای خودش وایسه ...
عزيزم گفتم كه من نظرشخصيم اينه كه شناخت بايد وجود داشته باشه.متاسفانه خيلي از خانواده بدون آگاهي دخترشونو خصوصا تو سن پايين خيلي زود به عقد كسي درميارن
یک جلد کلام الله مجید هست . خانوما نگید کی مهریه میده من تقریبا هفتاد درصد مهریه ام رو شوهرم داده یعنی مورد دو وسوم رو
فقط 114 سکه ی ناقابل مونده که اونم به چشم نمیاد اصلا .. 😆😆😆😆
هيچی فراموش نمیشه. هيچی از بين نمیره. زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات مینشونه. روش رو میپوشونه. فکر میکنی يادت رفته. اما صبح که از خواب پا میشی حالت بده. نمیدونی چته. نمیدونی دردت از کجا آب میخوره. اما کافيه که نسيمی يا خاطرهای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه میشه. همه چی میآد بيرون. عين روز اول...