بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خی من تو پست اولم هم گفتم که هرکس رسوماتش فرق داره. ما تو فامیل خودمون مهریه و شیربها رو حق زن نمیبینیم...نوعی معامله میدونیم یازم میگم هرکس رسومات خودشو داره
گر نگهدار من آنست که منمیدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
زندان؟ الان هیچ مردی بابت مهریه زندان نمیره :/ دادگاه تا ۱۱۰ تارو قسط بندی میکنه، بقیه رو اگه مرد ...
خب قبلا که میرفتن...😀😀😀چند موردشو خودم سراغ دارم
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
عاشق شو با درايت تصميم بگير و ازدواج كن مطمئن باش چيزي نميشه.اگه طرف آدم درستي نباشه همرو حاضري ول ك ...
حقی ک تو اون زندگی رو داری نادید بگیری؟ پس زن باید حقش رو ثبت کنه چون فردا معلوم نیست چی میشه فک کن بدون هیچ پشتوانه ای .. حداقل بتونی حقت رو بگیری منظورم مهریه نیستا منظورم ازاون زندگیه