2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 191 پست

314 تا سکه

ب نظرم فقط حس ب ادم دست میده ک میتونه پشتوانه باشه چون دختر عمه من با یه پسر ثروتمند ک با هم دوست هم بودن ازدواج کرد و ب سال تولدش هم سکه مهر کرد تقریبا با فاصله یک ماه عقد کردیم همه میگفتن خوشبخت شده ولی متاسفانه بعد سه سال پدر شوهرش ورشکست شد و یک سال و نیم خونه عمه ام زندگی میکردن و حالا هم یه خونه چهل متری پایین شهر رهن کردن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نه جدی جودی ... ادم میترسه بخدا ازدواج کنه. حتی ادم از حق طبیعیشم محروم میشه واقعا حالا نمیگم همه ...

عاشق شو با درايت تصميم بگير و ازدواج كن مطمئن باش چيزي نميشه.اگه طرف آدم درستي نباشه همرو حاضري ول كني و فرار

نه ببین مثلا دختری که خدای نکرده بخواد طلاق بگیره و وضع مالی خانواده ش خوب نباشه خب باید مهریه شو بگ ...

این درست... ولی نمیشه اینو یه قانون کرد... متاسفانه همین توجیهات باعث شده یه عالمه مرد برن زندان و این همه مشکل سر راه جوونا برا ازدواج پیش بیاد

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
پس مهریه گرفتن از مرد خیلی ظلمه به نظرم  اونم در صورتی که خیج خطایی مرتکب نشده زندگیم سرجاشه و ...

این حرف رو نزن 

در عوض مهریه مرد بدون هیچ علتی میتونه زن رو طلاق بده 

میتونه در قبال آزار و اذیتاش زن رو مجبور به بخشش مهرش کنه

میتونه فرزندانش رو بگیره و دیگه هم به زن نده 

میتونه زن صیغه کنه و حق شکایتی هم وجود نداره 

میتونه مانع اشتغال و تحصیل زن بشه و....

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه ببین مثلا دختری که خدای نکرده بخواد طلاق بگیره و وضع مالی خانواده ش خوب نباشه خب باید مهریه شو بگ ...

ما در اون حالت هم حاضر نیستیم اون پول رو بگیریم مثل این میمونه که آدم بگه چون وضع مالی خوبی ندارم پول حرام میخورم یا دزدی میکنم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
این درست... ولی نمیشه اینو یه قانون کرد... متاسفانه همین توجیهات باعث شده یه عالمه مرد برن زندان و ا ...

زندان؟

الان هیچ مردی بابت مهریه زندان نمیره :/

دادگاه تا ۱۱۰ تارو قسط بندی میکنه، بقیه رو اگه مرد داشته باشه و وکیلت زرنگ باشه می تونه بگیره.

زندان؟ الان هیچ مردی بابت مهریه زندان نمیره :/ دادگاه تا ۱۱۰ تارو قسط بندی میکنه، بقیه رو اگه مرد ...

عزیزم میرن خیلیا به خاطره ۲۰ تا سکه میرن زندان...

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
پس مهریه گرفتن از مرد خیلی ظلمه به نظرم  اونم در صورتی که خیج خطایی مرتکب نشده زندگیم سرجاشه و ...

خب مرد میتونه قبول نکنه .

خب برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

بعضی وقتا تقصیر مرده بعضی وقتا تقصیر زن ... و نمیشه گفت همه کاملا عادلانه با مشکلات برخورد میکنن .

برای هنین حتی اگر زن مهریه نخواد بالاخره تو اون زندگی سهیمه ...

نمیشه فردا تقی ب توقی بخوره مرد زن رو رها کنه زنم حقشو ثبت نکرده باشه بعد مهریه هم پایین ... البته من مهریه رو تایید نمیکنم من ثبت حقی ک حق یک انسانه و متاسفانه باید ثبت بشه رو واجبتر میدونم

این درست... ولی نمیشه اینو یه قانون کرد... متاسفانه همین توجیهات باعث شده یه عالمه مرد برن زندان و ا ...

درست میگی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........