مهر ماهی ها چون جمعیت کمی دارن بهشون تو مباحث خیلی کم اهمیتی میشه مثلا طرف میاد میگه من خرداد/ابان/فروردین ماهیم و خفنم کنترل احساسات دارم بعد وقتی میپرسی مهر ماهی ها چه خصوصیاتی دارن میگه که اونم خوبه حالا مهربونه یعنی همیشه تو طالع بینی اضافه هست فقط صفت معمولی و ساده رو نسبت میدن بهش حالا نظر تو چیه؟ یا چی میدونی؟ بهم بگو خیلی سرگرم کنندس🤌✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من و پسرم مهر ماهی هستیم من عجول پسرم صبور با حوصله من جوشی اون ریلکس هر بسیار مهربان هر کاری از دستمون بیاد برای هر کسی انجام میدیم دلسوز از خود گذشته احساسی
من دو تا از دوستای صمیمیم فروردین ماهین اونا که پر انرژی و انرژی برونی جذابی دارن و از لحاظ زیبایی بهره زیادی دارن ولی تو مجازی بیشتر بدجنس و سمی جلوه میدن تا خفن به نظر برسه حالا تعداد زیاد متولد این ماه هم باعث میشه این خصوصیات رو تایید کنن
یه مدت یادگرفته بودم در سایت استرولوژی براساس ساعت تولد و تاریخ و شهر طرف گذشته و ایندشو میفهمیدم جالب اینکه گذشته درست درمیومد ولی ایندش نه تغییر میکرد پس از اینده کسی خبرنداره😊