2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 99016 بازدید | 108 پست
من یه بارم به شوهرم گفتم که نباید بچه رو زد ولی دیدم این آروین واقعا با صحبت درست نمیشه،  چند ...

خب ببر دکتر فعلا مهمونی میری پوشک کن   تو خونه کمکش کن  تا یاد بگیره   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یه بارم به شوهرم گفتم که نباید بچه رو زد ولی دیدم این آروین واقعا با صحبت درست نمیشه،  چند ...

ببین من بالام گفتم آگه واقعیه مشکلت 

بره مهد تا پنج سالگی درست میشه 

این مرحله مقعدی تو روانشناسی برو در موردش بخون 

بچه با نگه داشتنش میخاد حس قدرت  و کنترل خودشو ثابت کنه تنبیه بدتر میکنه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

شوهرم پزشکه چند روز پیش هم شیفت شب بود خونه نیمده بود ، آروین همش گریه کرد گفت میخوام بخوابم پیشت منم همینکه گذاشتمش تو تخت جیش کرد رو روتختی

دیگه باورم شده بود از عمده این کاراش

خانم با آدم بزرگ که طرف نیستی میگی من چند بار آروم رفتم بهش گفتم!

اول هم خودتون هم همسرتون برید پیش روانشناس تا هم ایراداتون رفع بشه هم آموزش ببینید چطور با یه کودک رفتار میکنن!

💛

Harry star2 ممنون از نظراتتون 

دوستان از همه ممنونم 

آخه وقتی پوشک نمیکنم میبرمش خونه ی مامانم میرم سرکار اصلا جیش نمیکنه همین که منو باباشو میبینه اینطوری میکنه 

الان که خوب شده چند ماه پیش اینقدر سر پوشک اذیت میکرد که نگو خودش چسباشو باز میکرد 

Harry star2 ممنون از نظراتتون  دوستان از همه ممنونم  آخه وقتی پوشک نمیکنم میبرمش خونه ی ...

خب از بس به بچه امر و نهی میکنید 

به سقف دستشویی اسباب بازی کوچولو آویزون کن

هر وقت میره دستشویی و خودشو خیس نمیکنه یه دونه اسباب بازی بهش بده

Harry star2 ممنون از نظراتتون  دوستان از همه ممنونم  آخه وقتی پوشک نمیکنم میبرمش خونه ی ...

خانم حتما به بچه توجه نمیکنید تو خودش خرابی میکنه واسع جلب توجه حتی اگه کتک بخوره براش جلب توجه شما بهتره

🥴امضام نمیاد 
2824
2823
2791
2779
2792