2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 99026 بازدید | 108 پست

ببین خانو یا آقای (لاریسا خانم) من تا به امروز به هیچکدوم از دروغگوهای نی نی سایت نگفتم دروغگو! می دونی چرا؟ چون دروغگوهای بی آزارند. در رویاهاشون با خدمتکار خیالیشون قدم می زنن، یا با مادرشوهر فرضیشون می جنگند، من و خیلی های دیگه که می دونیم دروغه، چیزی نمی گیم می ذاریم خوش باشند.
اما یه آدمی که تو رویاهاش یه بچه سه ساله رو با کمربند تنبیه می کنه به نظرم یه دروغگوی بی آزار نمیاد.
کدوم مادری میاد می نویسه: اوه مای گاد! مای هازبند پانیشند مای ثری یرز اولد لایک دت!
و بعد براش نظر سنجی بذاره؟
عصبی ترین مادرها هم اینجا وقتی بچه شون رو تنبیه می کنن، میان تاپیک می زنن (من مادر بدی هستم) و خشم کاربرا رو به جون می خرند.

دوستان این اولین باره که ازتون می خوام گزارش بزنید.
چون یه کودک آزار (حتی در رویاهاش)، جاش تو جمع من و شما نیست.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامان بزرگ من خودمم خیلی موافقش نیستم 

دارم از دوستان راهنمایی میگیرم 

شما اگه نمیخوای جواب نده 

شاید اگه یه بچه مثل من داشتی میفهمیدی به این راحتی ها هم نیست وقتی هر روز چند بار مجبور شی فرش و مبل بشوری

مامان بزرگ من خودمم خیلی موافقش نیستم  دارم از دوستان راهنمایی میگیرم  شما اگه نمیخوای ج ...

ثابت کن داری راست می گی، من جلوی جمع ازت معذرت خواهی می کنم.

یه نگاه به کامنتات بنداز: خوراندن دیفن هیدرامین و شربت خواب آور به بچه، تنبیه بدنی بچه 3 ساله با کمربند و تازه نظرسنجی اون هم از مادرا😶
-----------
نی نی یار لطفا رسیدگی کنید.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
خب باید با آروین چیکار کنیم? مرتب شلوارشو خیس میکنه هر چی هم ملایم بهش میکم گوش نمیده

با مشاور صحبت کن درمورد کنترل ادرار و مدفوع مطالعه کن

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
تورو خدا بچه رو تنبیه نکنین واسه کثیفی و کار خرابی...من یبار افتادم تو جوب تو بچگی مادرم با شلنگ افت ...

تو ک خوبی من ی بار مریض بودم مامانم جارو برقی میکشید بعد انگار منم فرشم هی جارو برقی میکشید روم 😂😂😂😂یادم نمیره همیشه بهش میگم واس نوه هامم تعریف میکنم این کارتو 

خاک تو سر کسانی ک بچه ۳ساله رو بزنن اونم با کمربند!معلومه ک بچه لجباز میشه.باید اونقدر عصبانی نشن وآروم باشن وقتی بچه رو مبل خرابی میکنه تا بچه از لجبازی بیفته.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

2824
2823
2791
2779
2792