2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی یه مهمون خونت میمونه مثلا کسی ک خیلی دوسش داری وقتی میره دلت میگیره میگی خونه تاسیان شدیه حسه ک ...

بله حتی فیلیمو اگر دقت کرده باشید گفته شده تاسیان یک حس هست

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خیلی دوسش دارم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

زیاد باهاش حال نمیکنم ولی میبینم نشه هم مهم نیس خلاصش بشنوم کفایت میکنه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ماهم تو زبونم محلیمون کسی که خیلی ناراحت باشه و گریه کرده باشه رو میگیم الان تاسِ میبرش یعنی الان از شدت غم بیهوش میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اگه قشنگه که برم ببینم

خانم های محترم و عزیز🌷دوران pms برای همه ی ما دردناک و غیر قابل تحمله ، هم به لحاظ جسمی ، هم به لحاظ روحی تحت فشار هستیم ، اما با این حال باید شرایط دیگران رو هم درک کرد و حریم احترام اشخاص رو رعایت کنیم ، من زن ضد زن نیستم ، اتفاقا خودم بدترین pms رو دارم ، تمام بدنم (شکم ، سر ، پا ،کمر دست و...) درد میکنه ، حالت تهوع دارم ، رنگ پریدگی ، تب و لرز ، نفخ و... همه سراغ من میاد . طبعا وقتی حال جسم خوب نباشه حال روان هم خوب نیست ، من مودبانه حرف میزنم ولی به هر حال تند و پرخاشگر ( طبق گفته اطرافیان) ، خب من هم به اونا میگم یکم درک کنید ، دوره ی pms هستم ....اما... ما مجاز نیستیم به بهانه pms بودن هر حرفی که دوست داریم بزنیم و هر رفتاری که دلمون میخواد انجام بدیم ...مثل تاپیک چند وقت قبل که استارتر با همسرش دعوای بدی کرده بود و حرفای بدی به همسرش زده بود و توقع داشت همسرش منت کشی کنه ، بهانشم این بود که من pms بودم و حرفام دست خودم نبود یا تاپیک پربازدیدی که استارتر نقاشی دخترشو تو دوران pms پاره کرده بود ...همه بدخلق و بی حوصله میشیم ولی تا این حد خشونت جایز نیست و این فرد نیاز به رواندرمانگر داره ... پس لطفا هر مسئله ای رو به pms ربط ندید ...این دوره نهایتا ۷روز تا ۱۰ روز هست ... پس عزیزانی که دور از جون شما بیماری صعب العلاج دارن چه کنن؟ کسی که هر هفته شیمی درمانی میکنه، هم حال جسمیش بده ، هم حال روحیش ، هم تمام خانواده درگیر مشکل این فرد میشن ، ولی ایا مجاز هست با دیگران با خشونت رفتار کنه؟ ایا مجاز هست هر چیزی که رو به زبان بیاره؟!نه! چون دیگران مقصر حال بد اون نیستن....پس حتی در دوران pms یعی کنید تاجایی که در توانتون هست حریم احترام رو حفظ کنید