2789
نازنین بیاتی خونوک ترین و تو باسن نرو ترین نقشی ک بازی کرده همین بودهاصن انگار فیلم و از روی رمانای ...

اتفاقا تو ک نقدی تقریبا شبیه حرف شمارا که میگین شبیه رمان‌های اینترنتی هست  عنوان کرده بودندکه سریالهای خانگی اکثرشون پرزرق وبر قند وهمین جوری مخا طب پیدا می‌کنند والبته از نظر خودمنم نه اینکه د  استان جذابی داشته باشند اکثرا هم مخاطب زیادی ندارند اما پرهیاهو هستند وبعضی از خبرگزاری ها بهشون ضریب میدن وسعی می‌کنند سریالهای خانگی را دربرابر سریال های تلویزیونی پرمخاطب جلوه بدند وسریال های تلویزیونی را بکوبند وخیلی تابلو خوابشون نکنند نمونش تو جشن آره فجر انسال با اینکه سرزمین اون همه سال زحمت براش کشیده ش ه بود با اون همه سوپر استاروسریالی که حتی تو نظر سنجی فیلم نیوزبین همه سریالهای د رحال پخش اون زمان حتی بین خانگی ها اول بود  ا نادیده گرفتند وهیچ جایزه ای بهش تعلق نگرفت سریال طوبی هم که کلا پرمخاطب ترین سریال امسال حتی بین خانگی ها بود اصلا برای جشن حافظ حتی کاندیدم‌نشد چه برسه که بخواد اون موقع حساب بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط رنگ و لعابِ زیاددیالوگ ها اصلا مناسب اون دوره نیستگریم ها خوب نیستبازی ها به جز بابک حمیدیان بقی ...

البته متاسفانه با این همه رنگ ولعاب ها متاسفانه مخاطب پیداکرده به طوری که یک سایت مدولاسیون تیتر زده بودکه این سریال تنها برای این آمده که ماشینتو لباس هاش بشیم وکلی هم از لباسای سریال تعریف کرده بود ومیگفت تلویزیون که از رمق افتاده وباید به نمایش خانگی دلمون را خوش کنیم انکار تلوی یون قراره شوی مدولاسیون باشدکه میگه از رمق افتاده حالا خوبه پرمخاطب ترین سریالهای امسال بدوناینکه خط قرمزی هم زد کنند مال تلویزیون بودند بازم میگند بی رمق.

البته متاسفانه با این همه رنگ ولعاب ها متاسفانه مخاطب پیداکرده به طوری که یک سایت مدولاسیون تیتر زده ...

من خودم شخصا قصه برام از همه چی مهم تره، اینکه یه چیزی جذبم کنه، به دور از کلیشه باشه و درنهایت بشه باهاش همراه شد

حتی با فضا سازیِ ساده..

مثلا من شیفته سریال های رضا عطارانم که در کمال سادگی زیبا بودن و بعد از بیست سال هنوز میشه ازشون لذت برد

ولی کسی که بخاطر لباس و صحنه سریالی رو دنبال کنه احتمالا تاسیان براش بهترین سریالِ تاریخ بشریت خواهد بود!

من خودم شخصا قصه برام از همه چی مهم تره، اینکه یه چیزی جذبم کنه، به دور از کلیشه باشه و درنهایت بشه ...

اکارا سریالهای خانگی را برای عمین چیزا دنبال می‌کند تیپ ولباس وآرایش و روابط خاص وهرچیزی که تو سریالهای تلویزیونی نیست.