2789
قسمت اول و دیدم خیییلییی چرتهچقد از اون دوتا دختر لوس بدم اومد اه

خوشحالم که یکی باهام هم نظر بود😂

سریال واقعا ایراد داره از لحاظ داستان و سناریو و ..

خصوصا نازنین بیاتی🤦🏾‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشحالم که یکی باهام هم نظر بود😂سریال واقعا ایراد داره از لحاظ داستان و سناریو و ..خصوصا نازنین بیا ...

نازنین بیاتی خونوک ترین و تو باسن نرو ترین نقشی ک بازی کرده همین بوده

اصن انگار فیلم و از روی رمانای اینترنتی دهه نود ساختن😑

حیف هوتن شکیبا

یا حتی اون یارو بابای شیرین چقدددررر تخمیه کاراکترش و صداش😑

بازیگر خیلی خوبی بود

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر حس میکم دچار تاسیان شدم دلم براش تنگه 🥺

آری آن روز چو می‌رفت کسی

داشتم آمدنش را باور

من ندانستم معنیِ هرگز را

تو چرا بازنگشتی دگر؟..

شعر تاسیان از ابتهاجِ عزیزم :))

از شخصیت اصلی دختر اصلا خوشم نمیاد لوس و پر مدعادر سریال اغراق زیاد هست

فقط رنگ و لعابِ زیاد

دیالوگ ها اصلا مناسب اون دوره نیست

گریم ها خوب نیست

بازی ها به جز بابک حمیدیان بقیه تعریفی نداره و...

نازنین بیاتی خونوک ترین و تو باسن نرو ترین نقشی ک بازی کرده همین بودهاصن انگار فیلم و از روی رمانای ...

خیلییی هنر می‌خواد از این همه بازیگرِ درجه یک چنین بازی های بدی بگیری

سناریو هم که هیچی..

دقیقا اون موقع متانت،ادب و حیای بیشتری در گفتار رعایت میشد

دقیقاا، آخه کی تو دهه پنجاه مادرش رو به اسم کوچیک صدا می‌زده؟

همین الانشم چندان جا نیفتاده این موضوع چه برسه اون دوره..

آری آن روز چو می‌رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن ندانستم معنیِ هرگز راتو چرا بازنگشتی دگر؟..شعر تاسیان ...

✨🖤

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

دقیقاا، آخه کی تو دهه پنجاه مادرش رو به اسم کوچیک صدا می‌زده؟همین الانشم چندان جا نیفتاده این موضوع ...

این متاسفانه چیزییه توهمه سریالهای خانگی حالا فرقی هم نمی کنه تو چه دهه ای باشه هم همدیگر را اسم کو چیک صدا می‌کنند ومتاسفانه خیلی از قبح شکنی های این سریال را که خیلیا بهونشون اینه که چون داستان مربوط به دوران شاه هست نشون میدن والا تو سریالای دیگه خانگی هم که مربوط به اون دهه نیست از این موارد زیاده والا تواین دهه هم کسی مادرش را اسم کوچیک صدا نمیکنه که تو سریالای خانگی این طو ه یا ایم های عجیب غریبی که تونمایش روی سخصیتهاست حداقل تودوران شاه نبوده که تو بعضی از سریالهای خانگی مربوط به زمان شاه نیگذارند.