2777
2789
عنوان

فردا یه دختره ورودی جدید کلاسمونه

385 بازدید | 44 پست

من تو کلاس کلا هیچ دوستی ندارم. و همه ی کلاسم باهام مشکل دارن. بعد میترسمم به این دختره نزدیک شم بچه ها بگن میخواستی باهاش دوست شی. و اینا...

بنظرتون چیکار کنم برم سمتش یا ن؟!

چی بگم بهش

اگ بچها تیکه انداختن چی بگم

چیکار کنم فردا بهتر بنظر برسم؟

و اینکه من تک میشینم به پشتیم بگم وقتی دختره اومد بهش بگه اینجا خالیه اینجا بشین؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اگه این همه مدت دوست پیدا نکردی الانم بعیده بکنی

اخه من پارسال یه اشتباهی کردم واسه همین نکردم وگرنه کار خاصی نکردم اشتباهم این بود خیلی مظلوم بودم تیکه مینداختن جواب نمیدادم. فحشم میدادن هیچی نمیگفتم... نمراتم پایین بود به یه دلایلی. همون روز اول گفتم چقدر مشکل دارم و رازامو لو دادم. . درونگرا بودم

کاش قبل اینکه قضاوت کنید . یکم درک میکردین.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چرا انقدر ضعیفی من بودم مادر همشونو....دخترقوی باش فردا یکم سنت رفت بالا میگی چرا از خودم مراقبت نکر ...

نمیتونم اخه چون پارسال سکوت کردم. همش هم تو کلاس سعی میکنم نگاشون نکنم💔. 

اصلا به پشتیت نگو، شاید اصلا خودت اخلاقش را دوست نداشتی، با هرکسی که نباید دوست شد، بذار چند وقتی بیاد فوقش بعضی روزا که میری و پیشش خالی بود بشین یا ازش سوالی چیزی بپرس، عزیزم نذار تنها بودنت را کسی متوجه بشه، سواستفاده میکنند. اگه هم فرکانس باشید صد در صد دوستهای خوبی میشید برای هم.

اخه من پارسال یه اشتباهی کردم واسه همین نکردم وگرنه کار خاصی نکردم اشتباهم این بود خیلی مظلوم بودم ت ...

نگفتم مشکلی داری که

دخترایی مث شما زیاد دیدم

درونگرا و منزوی.طبعا کسیم باهاش نمیجوشه

خودتم خوب میدونی منظورم چیه

چرا کل کلاس باهات بدن.؟

چون من خیلی درونگرا بودم . و پارسالم همون اول رازامو به همه لو دادم، پارسال خیلی گریه میکردم . نمراتم پایین بود. و اینکه مادرم محدودم میکرد. یادمه اولا میگفتن بیا بریم بیرون میگفتم خانوادم نمیزارن و کل رازا رو لو دادم... 

حالا پشت سرم شنیدم ک گفتن (من) با هرکی حرف میزنم کل رازامو لو میدم. یه بارم گفتن ..من همون روز اول گریه کردم و ...مسخرم میکردن

چون من خیلی درونگرا بودم . و پارسالم همون اول رازامو به همه لو دادم، پارسال خیلی گریه میکردم . نمرات ...

☹️☹️☹️اخیی حالا سعی کن زیر پوستی با دختره دوست بشی.رازاتو نگو بهش خوراکی چیزی تعارف کن لبخند بزن و اینا