2777
2789
عنوان

فردا یه دختره ورودی جدید کلاسمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باهاش محبت کن 😂

یعنی چی😑

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

😂😂😂دلبری کن براش دیگه

واه😂😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

رو اعتماد به نفست کار کن یکسری کتاب روانشناسی مثل اعتماد به نفس و قانون کاریزما بخون

از همین الان شروع کن بهت تیکه میندازن جوابشونو بده ببین نقطه ضعفشون چیه همونو مسخره کن

مغرور باش و با غرور راه برو خودتو تو درس تقویت کن کتاب کمک اموزشی بخر 

با معلما ارتباطتو بیشتر کن و اگر امکانش هست نماینده شو 

هعی‌.. خیلی سخته💔

منم مث تو بودم الانم فرقی نکرده ولی خیلی روم تاثیر نداره 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

مدرسه عادی هستی؟ این عقده ای ها فکر نمیکنم از خانواده عادی باشن مشکل از اوناست تو به خودت سخت نگیر

اره مدرسه دولتی ام.

اخه من پارسال یه اشتباهی کردم واسه همین نکردم وگرنه کار خاصی نکردم اشتباهم این بود خیلی مظلوم بودم ت ...

چقد میفهمتت ولی سعی کن صحبت کنی عزت نفستو دوباره به دست بیاری نزار از الان خورد شی چون واقعا سخت میشه برات سعی کن خودت باشی و خودتو دست پایین نگیری خودتو همینطور که هستی دوست داشته باشه همه اشتباه می کنن و اشکالی نداره فقط خودتو باور کن