2777
2789
عنوان

فردا یه دختره ورودی جدید کلاسمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 44 پست
☹️☹️☹️اخیی حالا سعی کن زیر پوستی با دختره دوست بشی.رازاتو نگو بهش خوراکی چیزی تعارف کن لبخند بزن و ا ...

باشه مرسی😔💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نگفتم مشکلی داری کهدخترایی مث شما زیاد دیدمدرونگرا و منزوی.طبعا کسیم باهاش نمیجوشهخودتم خوب میدونی م ...

ببین اخه درون گرا بودن ربطی ندارع چون منم درون گرا هستم ولی دوستای خودمو دارن یعنی با کسایی که مثل خودم هستند رفیقم بنظرم آدم ها بیشتر با کسایی که مثل خودشون هستند احساس راحتی دارند مشکل اسی اینه فک کنم کسی رو پیدا نکرده که افکارش تا حدودی مثل خودش باشه اونا تو یه فاز دیگ هستند 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو ام

هعی‌.. خیلی سخته💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نمیتونم اخه چون پارسال سکوت کردم. همش هم تو کلاس سعی میکنم نگاشون نکنم💔.

خودت داری میگی پارسال به امروز و فردات بچسب اگه از درون یه ضعفی داری اصلاحش کن تو ارزشت بالاست چرا میزاری باهات بد رفتاری کنن حتی اگه نمراتتم بده به کسی ربطی نداره اعتماد به نفس داشته باش بجنگ و قوی باش اگه ببینن تو دختر باعتماد به نفسی هستی همه دوست دارن باهات دوس بشن 

مگه چیکار میکنند چه رفتاری دارن مگه

مسخره ام میکنن

میرم سرکلاس میگن چیمیشد خانوادت ب دنیات نیارن. یا میگن چی میشد امروز نیای مدرسه. میرم تنها تو حیاط میگن خرت گم شده دنبالش میگردی، یا میگن خانوادت چی میکشن از دستت، یا تو فکرم میگن به بدبختیات فکر میکنی، یا نمرم بیشتر میشه میگن این خنگه هم نمرش بیشتر ما شده، یا اینمو قرض دادم بهشون رفتم پسش بگیرم با مسخرگی گف از زیباییت خشکمون زد😑

ببین اخه درون گرا بودن ربطی ندارع چون منم درون گرا هستم ولی دوستای خودمو دارن یعنی با کسایی که مثل خ ...

کلا دبیرستانای دخترونه خیلی سمن

بی سرزبون و اروم که باشی خیلی بولیت میکنن.

بعدا تو دانشگاه و جامعه خیلی راحت تر میشه شرایط براشون

سعی کن بشناسیش شاید لاشی از اب درومد تو که هنوز ندیدیشولی خب بهش نزدیک شو ولی زیاد صمیمی نشو

اوکی باش❤️‍🩹

اخه چیشد باهات لج افتادن

خیلی اروم بودم کاری ب کسی نداشتم.

اخه چیشد باهات لج افتادن

یا خیلی سوتی دادم💔

کلا دبیرستانای دخترونه خیلی سمنبی سرزبون و اروم که باشی خیلی بولیت میکنن.بعدا تو دانشگاه و جامعه خیل ...

اره منم دبیرستانی هستم کلا اکیپ ی هست اینجا فقط مشکلش اینه باید اول سال خودتو با یه اکیپ که راحت تری جا بدی وگرنه تا آخر تنها میمونی ))) دانشگاه بهتره خواهرم می‌ره کلا کسی کاری به کسی ندارع دیگ وقت این کارا نمی مونه تعداد هم زیاد هست مثل مدرسه نیست آمار همه رو داشته باشی 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

منم اینطوریم کسی تا به حال چیزق نگفته بمتوی دبیرستان بهم گفتن منم یه چیزی گفتم گریش گرفت

اخه من بهم چیزیم گفتن اصلا پارسال جواب ندادم حتی قیافمم جوری نکردم فقط رد شدم رفتم. ولی امسال دارم سعی میکنم جوابشونو بدم.