2777
2789
عنوان

دخترای نوجون لطفا بیاین

179 بازدید | 24 پست

سلام عزیزای من، معلم هنرم میخوام بدونم دوست دارین کلاس چجوری باشه چیکار کنین خاطره ای اگه دارین یا رفتار دبیراتون‌ بگین انشاءالله منم یاد بگیرم  دوست دارین در مورد چی باهاتون صحبت کنن دغدغه تون چیه خوشگلا.

تاپیکم برای این خانم هستش

@abnabaaat

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بفرماید❤️‍🩹

@abnabaaat

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

معلم ما درس زندگی میداد بهمون

برا همین کلاسشو دوس داشتم ما بین هنر نصیحتمون میکمرد

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرماید❤️‍🩹@abnabaaat

@abnabaaat  

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

من به عنوان یه دانش اموز دوست دارم معامم همیشه چیزای جالب و اموزنده بهم یاد بده که تو زندگیم به درد بخوره یه معلم هنر داشتم کلاس نهم چیزای باحال برامون میگشید و یاد میداد طبق کتاب جلو میرفت و خیلی جالب بود برام

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،

میشه بیشتر توضیح بدی گل خانم؟ یعنی در مورد چیا اسم ببری

راجع به پذیرش عزیزم راجب روابط اجتماعی راجب رفتار با خانواده همه چیززززز بی پرده

من به عنوان یه دانش اموز دوست دارم معامم همیشه چیزای جالب و اموزنده بهم یاد بده که تو زندگیم به درد ...

من معلم هنرم میترسم دوسم نداشته باشن یا نتونم کاری کنم کلاسمون دوست داشته باشن

دوست داشتین بحثارو‌ ؟ جقدر کمکتون کرد؟

اره خیلی از خدامون بود هنر کار نکنیم فقط حرف بزنیم🥺

و بهشون بگو میتونن به عنوان یه دوست روت حساب باز کنن

من معلم هنرم میترسم دوسم نداشته باشن یا نتونم کاری کنم کلاسمون دوست داشته باشن

برای ارتباط با دانش اموزا فقط کافیه باهاشون راحت باشی و پایه خیلی سخت نگیر هنر درسی نیست سخت گیری کنی که دانش اموز زده بشه اتفاقا برعکس باهاشون راحت باش تا لذت ببرن از هنر

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،