بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به عنوان یه دانش اموز دوست دارم معامم همیشه چیزای جالب و اموزنده بهم یاد بده که تو زندگیم به درد بخوره یه معلم هنر داشتم کلاس نهم چیزای باحال برامون میگشید و یاد میداد طبق کتاب جلو میرفت و خیلی جالب بود برام
یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،
من معلم هنرم میترسم دوسم نداشته باشن یا نتونم کاری کنم کلاسمون دوست داشته باشن
برای ارتباط با دانش اموزا فقط کافیه باهاشون راحت باشی و پایه خیلی سخت نگیر هنر درسی نیست سخت گیری کنی که دانش اموز زده بشه اتفاقا برعکس باهاشون راحت باش تا لذت ببرن از هنر
یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،