2777
2789
عنوان

دخترای نوجون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست
خیر ببینی الهی چشم

فداتشم عزیزم

اگه اوکی ای فردا یه ریپ بزن بیام قشنگ واست باز کنم کلاس چطوری بود جوش

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم روزت بخیر میخواستم در مورد جو کلاس بیشتر بدونم ممنونم

سلام عزیزم عذر میخوام من چند روز نبودم اینجا

عزیزم اول اینکه معلمم واقعا عاشق کارش بود ینی ما اینو به وضوح میدیدیم از خاطره هاش برامون میگفت درکمون میکرد و گاهیم جدی بودش

راجع به رفتار با خانواده یا تو رابطه بودن صحبت میکرد برامون و تجربه هاشو درمیون میزاشت باهامون 

بعضی وقتا بهمون میگفت بجای هنر و نقاشی یا هرچی توی یه برگه هرچی مشکل داریم و بنویسیم بدون اسم و چند تارو هر جلسه راجع به حل اون مسائل توصیح میداد

قشنگ پذیرش رو بهمون درس داد که چجپری یه چیزی و بپذیریم یا 

یچیزی مثل ایینکه والد ایرانی ک میخان بچشون حتما دکتر بشه رو از ذهنمون پاک کرد و خیلی واقع بین و روشن فکرانه باهامون صحبت میکرد و واقعا من عاشق کلاسش بودم 

محرم رازمون بود همیشه اگ مشکلی بود میرفتیم بیرون باهاش صحبت میکردیم و برامون حلش میکرد و خیلیییی خفن بود خلاصه

دستت درد نکنه واقعا لطف بزرگی کردی نمیدونیی‌ چقدر

فداتشم عزیزم مطمئنم از پسش بر میای و کلی خاطره ی خوب ازت به جا میمونه برای بچه هات🤩

معلم هنر کلاس نهمم فوق العاده مهربونم بودددد یادش بخیر 🥲

من چیزی که دوست داشتم این بود که کااش سوال از درس نده و همون نقاشی و چمیدونم کاردستی هایی که تو هر درس گفته بود درس کنید رو بسازیم ...

2790
2778
2791
2779
2792