2789
عنوان

دلم شکست

131 بازدید | 20 پست

دوسال نیم میگذره از زمانی که با این ادم اشنا شدم. بگذریم از نحوه اشنایی و اتفاق بدی که افتاد همون اول برای من. اونموقع ۲۳ ساله بودم و هیچ تجربه ای نداشتم در مورد جنس مخالف به دلایلی تا اونموقع نخواسته بودم ارتباط داشته باشم. و همیشه حس کمبود میکردم چرا مثل بقیه ارنباط ندارم. اما الان که فکرمیکنم دلایل ریشه ای داشت. بهرحال با این اقا وارد یه داستان شدم که اخر هم خودم شکست ام. اتفاقی که افتاد باعث شد وابسته شم .دروغ پشت دروغ شنیدم. تو یه بازی افتادم که بلد نبودم. حس های بد در مورد خودم گرفتم. خیلی میخواستم که ی ارتباط شکل بگیره. الان میفهمم گیر چه ادمی افتاده بودم. زور میزنم روبه راه شم. اما هی میگم یعنی هیچ عدالتی وجود نداره. جواب نمیگیرن این ادما؟ من ادم بدی نبودم تو زندگی ازار ندادم .میخواستم درددل کنم. 

خداروشکر کن به ازدواج ختم نشد.  من تا خالا یه هیشکی بد نکردم ولی از شانسم یه آدمی گولم زد و عقد کردم و الان گذاشته رفته . همون بهتر خودشو الان نشون داد

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خداروشکر کن به ازدواج ختم نشد. من تا خالا یه هیشکی بد نکردم ولی از شانسم یه آدمی گولم زد و عقد کردم ...

واقعا رفته نیومد دیگ🥲

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا رفته نیومد دیگ🥲

از اولش رفتاراش سرد شد . حس میکنم از اون ادماس که تا یکی رو تصاحب میکنه دیگه از چشمش میفته است

از اولش رفتاراش سرد شد . حس میکنم از اون ادماس که تا یکی رو تصاحب میکنه دیگه از چشمش میفته است

طلاق نگرفتی

بمیرم برای دلت

خدا بهترینشو برات بزاره زندگیت 

طلاق نگرفتیبمیرم برای دلتخدا بهترینشو برات بزاره زندگیت

نه هنوز نتونستم با این موضوع کنار بیام انگار هنوز تو شوکم.  میخوام یکم زمام بدم به خودم بیام . بعد اقدام کنم . بعد  عید اقدام میکنم احتمالا. براحتی آوند زندگیمو نابود کرد رفت

نه هنوز نتونستم با این موضوع کنار بیام انگار هنوز تو شوکم. میخوام یکم زمام بدم به خودم بیام . بعد ا ...

اره خدا نبخشتش ب حق خداییش 

خیلی سخته رویا زندگی ی نفر نابود کنی بری 

انشالله خوشبخت میشی ت زندگیت 

اره خدا نبخشتش ب حق خداییش خیلی سخته رویا زندگی ی نفر نابود کنی بری انشالله خوشبخت میشی ت زندگیت

عزیزم وقتی اسم مطلقه اومد روم دیگه آدم درست حسابی نمیاد که 😔 . بخدا همیشه سعی کردم با آبرو زندگی کنم و به کسی بد نکنم ولی خدا جوابمو اینجوری داد. حس میکنم یه طوفان اومد زندگیمو خراب کرد رفت 

عزیزم وقتی اسم مطلقه اومد روم دیگه آدم درست حسابی نمیاد که 😔 . بخدا همیشه سعی کردم با آبرو زندگی کن ...

دقیقا مثل من حس میکردم دیگ سختی ها تموم شد ی طوفان اومد نابودم کرد

خدا نگذره ازشون ب حق خداییش 

ی روزی تاوان میده 

دقیقا مثل من حس میکردم دیگ سختی ها تموم شد ی طوفان اومد نابودم کردخدا نگذره ازشون ب حق خداییش ی روزی ...

😔😔 کاش یه جایی خدا جبران کنه . ما هم نیاز داریم مثل همه خوشبخت بشیم شاد باشیم . نمیدونم چطور با این غم کنار بیام 

😔😔 کاش یه جایی خدا جبران کنه . ما هم نیاز داریم مثل همه خوشبخت بشیم شاد باشیم . نمیدونم چطور با ای ...

کنار میایی ولی ب سختی تجربه تلخ میمونخ ت زندگیت انشالله خدا دلت ایقد خوشبخت کته یاد این روزا نیفتی