2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
کنار میایی ولی ب سختی تجربه تلخ میمونخ ت زندگیت انشالله خدا دلت ایقد خوشبخت کته یاد این روزا نیفتی

😔😔 توکل به خدا من توان ندارم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
عزیزم وقتی اسم مطلقه اومد روم دیگه آدم درست حسابی نمیاد که 😔 . بخدا همیشه سعی کردم با آبرو زندگی کن ...

برای مردا مهمه باکره بودن؟ یعنی تو ازدواج داستان میشه؟ من که فکرنکنم هرگز ازدواج کنم با این ضربه ای که خوردم. بدبین تر شدم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای مردا مهمه باکره بودن؟ یعنی تو ازدواج داستان میشه؟ من که فکرنکنم هرگز ازدواج کنم با این ضربه ای ...

عقدی ؟ باکره نیستی؟  منم حس میکنم هیججج وقت نمیتونم اعتماد کنم و ازدواج کنم . من واقعا میترسمممم😔😔

عقدی ؟ باکره نیستی؟ منم حس میکنم هیججج وقت نمیتونم اعتماد کنم و ازدواج کنم . من واقعا میترسمممم😔😔

نه .برای اون غصه نمیخورم چون علاقه ای هم به ازدواج ندارم ضربه روحی سنگین بود.

نه .برای اون غصه نمیخورم چون علاقه ای هم به ازدواج ندارم ضربه روحی سنگین بود.

میدونم عزیزم خدا ازشون نگذره با آبروی دخترا بازی میکنن با قلب پاکشون بازی میکنن 

میدونم عزیزم خدا ازشون نگذره با آبروی دخترا بازی میکنن با قلب پاکشون بازی میکنن

چه راحت و حرفه ای دروغ میگن. نقش بازی میکنن. من تجربه ای نداشتم ..تو هم ناراحت نباش ادم درست پیدا شه به گذشته اهمیت نمیده. مردم با بچه دوباره ازدواج میکنن. خودم که کلا به مردا اعتماد ندارم خیانت کار و ذروغگو ان. دلم شکست چون خیلی پاک خالق بوذم ابراز علاقه میکردم انگار نه انگار.. حس ناکافی بودن گرفتم. دلم شکست به دل گرفتم. نمیتونم ببخشم امیدوارم جواب بگیره