شنیدم ذکر خوبه اما تجربش نکردم . اگر کسی حمله نکنه بهم میخوام تجربم بگم لطفا بعدشم کسی بهم پیام نده چون قصد تبلیغ و... ندارم وقت هم ندارم بخوام خیلی بیام نی نی سایت . دعای خوب خوبه ولی اگر همیشه یا همه جا دنبالش بری گیر آدمای .... میفتی پول و انرژیت میره. خب حالا از تجربم میگم من واقعا هم از نظر صورت ، هیکل ،قد ماشاالله بدون عمل و ...... عالیم طوریکه اطرافیان میگن به گوشم میرسه یا جلوم میگن خوشبحالت ، کاش ما هم و.... یعنی همه چیز تنظیم و زیبا اما از رو کنجکاوی یا هرچی که اسمشو میشه گذاشت من این د ع ا از جایی گرفتم دو سال پیش و عجایب دیدم . من زیبا بودم اما اینجور که همه میخکوب بشن تو خیابون و.... نبود . من با دوستم رفتم بازار کل بازاری همه کل جمعیت عجججججججججججیب نگاهم میکردن طرف تلفن دم گوشش بود خشکش زد وقتی نگاهم کرد طرفی که باهام بود گفت چرا همه اینجور نگاهت میکنن ، اومدن تو کوچمون دو تا دختر بچه بودن داشتن رد میشدن یکیش دست اون یکی گرفت گفت ووووای نگاه کن چه خوشگله ! اینم بگم من مثل همیشه تیپ و آرایش داشتم تغییری نداده بودم همیشه هم تیپم معقوله . دوستم تا چندین روز میگفت اینا چشون بود از اول بازار تا آخر بازار از بچه تا پیر . خودم دقت نکردم ولی وقتی دوستم اینقدر گفت دیدم ارررره . چند روز بعدش با یه دوسته دیگه رفتم شیراز اون هم همینطور هی میگفت نگاه دارن نگاهت میکنن چرا اینقدر نگاهت میکنن ( نگاه ها غیر طبیعی و بیش از حد بود ) دوستم گفت دیگه با تو نمیام بیرون فقط تورو نگاه میکنن!!!!
من همیشه همین شکل و زیبا بودم همیشه همین تیپ داشتم تو چشم دیگران زیبا بودم اما اینجور که همه نگاه همزمان روم باشه و خیلی وحشتناک جلب کنه نبود. این تجربه جالب من بود حالا کسی اعتقاد داره یا نه یا هر فکری میکنه اصلا برام مهم نیست فقط دوست داشتم براتون تعریف کنم