2777
2789
عنوان

فقط به این دلیل وارد سایت شدم🥺

219 بازدید | 28 پست

چندسالیه خاننده خاموش بودم

امشب اونقدر دلم گرفته بود که عضو شدم...

تو یه خانواده ی به شدت پسر دوست بدنیا اومدم

۳ تا داداش دارم

از وقتی یادمه مامانم هیچوقت دوستم نداشت🥺

همیشه میگه چی میشد خداترو هم نمیداد

همیشه بهم تهمت میزنه

یادمه یبار داشت با بابام صحبت میکردمیگفت(سگم نمیاد اینو بگیره از دستش راحت شیم)

مگه گناه من چیه؟

تقصیر من چیه که باباش بخاطر اینکه مامان بزرگم همش دختر بدنیا اورده رفته زن گرفته؟

چرا باید مامانم از دختر اینقدر بدش بیاد؟😭

شایَد مُردَم حَواسم نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مامانت مغزش پوسیده اس

و جدای این موفقیت رو فقط تو ازدواج میبینه که اونم باز از پوسیدگی مغزشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الهی گلم💔🫂🫂🥲🥲

خوش اومدی❤

منم همینم حالا کمو بیش.. سعی میکنم گوش ندم و زندگیمو بکنم چون چاره ای نیست

چند ساله ای به چی مشغولی؟ میزارن بری سره کار؟؟

یا برای ادامه تحصیل بری شهر دیگه دور بشی ی نفس بکشی؟حمایت عاطفی ک هیچی حمایت مالیت میکنن؟

برای ازدواج هم عزیزم چله حق شناس گرفتی؟شنیدم میگن خوبه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

بگو‌امت پیامبرو حضرت فاطمه زنده نگه داشت فردا تو پیری میگم بهتون کی بکیه

چقدر کامنتتون قشنگه 

از زیباترین حرف‌هایی بوده که توی نی نی سایت شنیدم 

شاید اصلاً فکرشم نکنی ولی خیلی ذوق کردم که این رو گفتین

چقدر کامنتتون قشنگه از زیباترین حرف‌هایی بوده که توی نی نی سایت شنیدم شاید اصلاً فکرشم نکنی ولی خیلی ...

مرسی مهربون ❤️😍

قربون ذوقت ننه

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

الهی گلم💔🫂🫂🥲🥲خوش اومدی❤منم همینم حالا کمو بیش.. سعی میکنم گوش ندم و زندگیمو بکنم چون چاره ای نی ...

۱۹ سالمه

نه سرکار نمیذارن برم

پارسال دیدم نمیذارن برم بیرون کار گلدوزی میکردم

بعد چند روز به بابام گفت این دریت کارای خونرو نمیکنه

بابام قایمش کرد

حمایت مالی در حد لباس و خوراک چرا

چون مامانت مغزش پوسیده اسو جدای این موفقیت رو فقط تو ازدواج میبینه که اونم باز از پوسیدگی مغزشه

یادمه ۲،۳ سال پیش تو محرم یه چهار روز یه هفته ای از پریودیم گذشته بود

بهم گفت تو خرابی🥺

با اینکه خدا شاهده یبارم تاحالا تنهایی بیرون نرفتم و هیچ کار خطایی ازم سر نزده

بگو‌امت پیامبرو حضرت فاطمه زنده نگه داشت فردا تو پیری میگم بهتون کی بکیه

نمیدونم چرا ولی فکر میکنه دختر مال خودشون نیست میگه تو مال مردمی🥺

هیچوقت روزیو که بخاطر زنداداشم منو زد فراموش نمیکنم

۱۹ سالمهنه سرکار نمیذارن برمپارسال دیدم نمیذارن برم بیرون کار گلدوزی میکردمبعد چند روز به بابام گفت ...

عزیزم😔😔

خانواده منم خیلی روم قفلن با اینکه دوبرابرتو سنمه نمیتونم برم سرکار.. ولی کارای زنونه مشکل ندارن، مثل ارایشگری و خیاطی و این چیزا

تو شرایطت یکم سختتره. بخدا نمیدونم چی بگم چ راهکاری..خواستم بگم برو سرکار ک نمیزارن دانشگاه ک بازم نمیزارن شهر دیگه.. 

ولی بنظرم دو راه داری یا ازدواج ک باید نقد رو بچسبی فعلا تا خبری از ادم درست حسابی نشده فکر خودتو  مشغولش نکن. راه بعدی اینه ک تحت هر شرایطی درستو بخون اونو دیگه مجبورن حمایتت کنن.. بگو میخوام برم دانشگاه بلکه کسی پیدا شه باهم ازدواج کنیم دیگه کسی با دختر دیپلمه ازدواج نمیکنه( جدی نگفتما این حرفا رو تو هم الکی بگو گولشون بزن ک یجوری بزارن اقلا درستو ادامه بدی)

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇