2777
2789
دقیقااااباید خیلی قوی باشی و طاقت همه چیو داشته باشی حتی اون آدمای نمک نشناسی که جواب همه خوبیاتو با ...

خب شما برای قوی تر کردن معنویت خودت چه برنامه ای داری ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه اهداف مادی و معنوی باشه شما برای قوی تر کردن معنویت خودت برنامه ای داری ؟

اگر‌منظورتون‌نزدیک شدن به خداست که بله هر شب فکر میکنم که چجوری میشه ،اخرش چی و...نتیجه تمام این افکار هم اینکه راه خوبه رو برو بقیش رو بیخیال

اما اگر منظورتون رشد شخصیتی و کرداری هست اشاره کردم ارتقا خودم از هر لحاظ ..

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
کلا دو نوع پیشرفت مادی معنوی شما برای قوی تر کردن معنویت خودتون چه برنامه ای دارین

تا معنویت رو چی بدونیم؟ شما پیشرفت معنوی رو در چی میدونین

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببین اینکه یه مدت هدف داشته باشی و براش بجنگی و بعد یه هدف دیگه اینم وقت گذرونیهجملم فلسفه زندگی بود ...

می‌دونم آینده همین الانه ولی خب به نظرت خدا ما رو فقط واسه وقت گذرانی آفریده خب چرا عقل داده پس قدرت فکر و تخیل داده پس 

یه تعداد کتاب مسلما باید داشته باشی ولی عملی کار کردن یه چیز دیگه س

معرفی میکنی؟؟البته اگر مقدوره برات 

اره اتفاقا اکثریت میگن

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
معرفی میکنی؟؟البته اگر مقدوره برات اره اتفاقا اکثریت میگن

هر کتابی بگیری نیازت میشه

من کتاب زیاد دارم ، الان دوتا کتاب میخوام بخرم گنجینه دعاوی حقوقی و کیفری 

این دوتا به نظرم اوکی اومد 

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

می‌دونم آینده همین الانه ولی خب به نظرت خدا ما رو فقط واسه وقت گذرانی آفریده خب چرا عقل داده پس قدرت ...

شغل و تحصیلات شما چیه؟ 

هدف خاصی از زدن این تاپیک دارین؟

تا معنویت رو چی بدونیم؟ شما پیشرفت معنوی رو در چی میدونین

قوی تر کردن روح و عقل‌ و قدرت تفکر مهم ترین مسئله است و این یعنی معنویت من به نظرم خدا بیشتر برای همین به ما فرصت داده ولی حالا باید چیکار کنیم به نظرم باید اول سوال ایجاد کنیم و حالا چگونه باید به جواب سوالاتمون برسیم این خیلی مهمه 

خب شما برای قوی تر کردن معنویت خودت چه برنامه ای داری ؟

ما آدما از وقتی که به دنیا میایم یاد میگیریم بریم دنبال پول و کسب درآمد از همون ۷ سالگیمون با شروع مدرسه تا آخر عمر همه هدف ما کسب در آمد رسیدن به یه زندگی قابل قبوله مثل خرید خونه خوردن غذا های خوشمزه مسافرت و کلا رسیدن به شادی برامون اولویته اما قطعا ما تو این مسیر زندگی تنها نیستیم آدمای زیادی میبینیم و معمولا همیشه دوست داریم اونا رو هم خوشحال کنیم یه جوری برامون هدفه مثل کادو خریدن برای دوست و......

اما متاسفانه خیلیا تو این مسیر سر راهمون سبز میشن که لیاقت خوبی رو ندارن و تورو نا امید میکنن و قلبتو میشکنن اما تو نباید کم بیاری و اون حس خوبو بخاطر چندتا نمک نشناس کنار بزاری .....

از کم شروع کن از کمک های کوچیک مثل غذا دادن به یه گربه یا یه پرنده مطمئنا یه حس خوب میگیری اون لحظه بعد همین طوری هدفتون بزرگ تر کن به خیریه کمک کن به کودکان کار و......

اون لحظه ای که میبینی یه نفرو خوشحال کردی یا یه گرسنه رو سیر کردی اینقدر حسش خوبه که انگار یکی خودتو خوشحال کرده، برعکس فرض کن رفتی یه رستوران یه آقا میاد میگه ۱۰ هزار تومان داری بهم بدی یه غذا واسه دخترم بگیرم و تو بهش این پولو نمیده این انرژی بد و عذاب وجدانش تو ذهنت میمونه انگار یکی به خودت بدی کرده به عبارتی انرژی هایی که به دنیا و پیرامون وارد میکنی به خودت برمیگرده هرچی خوبی و بدی انجام بدی کارماشو پس میدی، پس چه بهتر که خوبی کنی هم به خودت هم به دیگران دنیا هم قشنگ تر میشه.......

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
ما آدما از وقتی که به دنیا میایم یاد میگیریم بریم دنبال پول و کسب درآمد از همون ۷ سالگیمون با شروع م ...

خوب بود خیلی خوب بود ممنون که وقت گذاشتین از اینکه اینگونه فکر میکنید لذت بردم بله قطعا همینه زیبایی یعنی همین