2777
2789
همین که هیچی برام روشن و واضح نیست بیشتر میترسم بنظرت مرکز استان بهتره برای وکالت یا شهرستان ؟؟من رت ...

کدوم استانی

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اردبیل

اردبیل و زیاد شناختی ندارم ولی مسلما مرکز استان بهتره اابته این نظر منه و شما نیاز به تحقیق داری

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

خب کار خوب انجام دادن در حق دیگران خیلی خوبه لذت بخشه امید بخشه ولی باید خودتو قوی کنی دیگه درسته ؟

دقیقاااا

باید خیلی قوی باشی و طاقت همه چیو داشته باشی 

حتی اون آدمای نمک نشناسی که جواب همه خوبیاتو با بدی میدن........

دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
اردبیل و زیاد شناختی ندارم ولی مسلما مرکز استان بهتره اابته این نظر منه و شما نیاز به تحقیق داری

یکم این مورد که تمرکز پرونده کجا باشه رو بررسی میکنن مشکل ساز شده .. 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
یکم این مورد که تمرکز پرونده کجا باشه رو بررسی میکنن مشکل ساز شده ..

درسته

در حال حاضر بله ولی خب طبیعت انسان کمالگراست و پس از رسیدن به اهدافش مسلما اهداف دیگه ای را برای خود ...

کلا دو نوع پیشرفت مادی معنوی شما برای قوی تر کردن معنویت خودتون چه برنامه ای دارین

کسب علم خوبه ولی خب جمله بعدیت ناامید کنندس

اگه می دونستی دقیق  منظورم چیه اینو نمیگفتی

من با کمک کردن به بقیه حالم خوب میشه 

اما فعلا گزینه اولم

همینکه پزشک شدم میرم دنبال گزینه دوم شاید زودتر 

و اینکه واقعا برای خودم وقت کم گذاشتم باید برای خودم آرامش ایجاد کنم

هدف خیلی دارم بعضیارو نگم بهتره 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

کتابای کاربردی بگیرم بخونم برام مفیده؟؟ببخش سوالام زیاد شد

یه تعداد کتاب مسلما باید داشته باشی ولی عملی کار کردن یه چیز دیگه س