ali، مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1110 عنوان هدف زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 82 پست کسی میتونه بگه هدفش از زندگی کردن چیه ؟ اصلا هدفی دارید یا فقط دارید وقت میگذرونید. 1403/11/25 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 همین که هیچی برام روشن و واضح نیست بیشتر میترسم بنظرت مرکز استان بهتره برای وکالت یا شهرستان ؟؟من رت ... کدوم استانی .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 یعنی میشه خودکشی کرد شما به این موضوع فکر می کنید؟ .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
ali، مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1110 واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه... خب باید از خودت بیشتر سوال بپرسی
perim عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1693 پس یعنی یجورایی مادی هدفت درسته ؟ صرفا از لحاظ مادی نیست فراتر ازین حرفاس... منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 اردبیل اردبیل و زیاد شناختی ندارم ولی مسلما مرکز استان بهتره اابته این نظر منه و شما نیاز به تحقیق داری .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
michela_88 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 خب کار خوب انجام دادن در حق دیگران خیلی خوبه لذت بخشه امید بخشه ولی باید خودتو قوی کنی دیگه درسته ؟ دقیقااااباید خیلی قوی باشی و طاقت همه چیو داشته باشی حتی اون آدمای نمک نشناسی که جواب همه خوبیاتو با بدی میدن........ دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
perim عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1693 اردبیل و زیاد شناختی ندارم ولی مسلما مرکز استان بهتره اابته این نظر منه و شما نیاز به تحقیق داری یکم این مورد که تمرکز پرونده کجا باشه رو بررسی میکنن مشکل ساز شده .. منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 یکم این مورد که تمرکز پرونده کجا باشه رو بررسی میکنن مشکل ساز شده .. درسته .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
perim عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 1693 درسته کتابای کاربردی بگیرم بخونم برام مفیده؟؟ببخش سوالام زیاد شد منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده
ali، مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1110 شما به این موضوع فکر می کنید؟ آره خب قطعا بهش کردم به نظرم خیلی عاقلانه بود چون دنیا شوخیه
ali، مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1110 صرفا از لحاظ مادی نیست فراتر ازین حرفاس... خب اگه اهداف مادی و معنوی باشه شما برای قوی تر کردن معنویت خودت برنامه ای داری ؟
ali، مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 1110 در حال حاضر بله ولی خب طبیعت انسان کمالگراست و پس از رسیدن به اهدافش مسلما اهداف دیگه ای را برای خود ... کلا دو نوع پیشرفت مادی معنوی شما برای قوی تر کردن معنویت خودتون چه برنامه ای دارین
likeamooninnight عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 کسب علم خوبه ولی خب جمله بعدیت ناامید کنندس اگه می دونستی دقیق منظورم چیه اینو نمیگفتیمن با کمک کردن به بقیه حالم خوب میشه اما فعلا گزینه اولمهمینکه پزشک شدم میرم دنبال گزینه دوم شاید زودتر و اینکه واقعا برای خودم وقت کم گذاشتم باید برای خودم آرامش ایجاد کنمهدف خیلی دارم بعضیارو نگم بهتره همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12862 کتابای کاربردی بگیرم بخونم برام مفیده؟؟ببخش سوالام زیاد شد یه تعداد کتاب مسلما باید داشته باشی ولی عملی کار کردن یه چیز دیگه س .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )