2777
2789

سلام وقتتون بخیر،من آقا هستم و اگه می‌خواد فحش بدید مجازید به تمام‌معنا،همسر من انتخاب خودم‌بوده و سنتی توسط پدر و مادرم انتخاب نشده،فاصله سنی هم داریم و ایشون از من۵ سال بزرگ‌تر هستن و افغانستانی هستن،من ساکن زنجان بودم(با تاکید بر بودم)و الان ساکن مشهد هستم چون همسرم ساکن مشهد هستن،بعد از ازدواج و اومدم به مشهد کارای عجیب و غریب پدر و مادرم شروع شد،اینکه برای محضر اصلا هیشکی نیومد و شاهد عقد من قبال و همسایه های دور و اطراف بودن،اینکه پدرم ضامن وام ازدواج من نشد،اینکه مادرم هنوز که هنوزه بعد از ۸ سال زندگی هنوز نمیخواد قیافه همسرم ببینه،اینکه برادر و خواهرم سالی به دوازده ماه ی سلام هم‌بهم‌نمیکنن،و اینکه با پدرم که صحبت میکردم‌گفت ازت راضی نیستم چون از زنجان رفتی و‌ما تنها شدیم،حالا خونه برادرم کجاست ؟؟طبقه بالای خونه پدرم!!از این داستان ها زیاده تو زندگیم نمیخواد خستتون کنم پلی واقعا موندم چیکار کنم؟مگه من بچشون نیستم چرا آخه آنقدر بهم بی توجهی می‌کنن،خدای بالا سرم شاهده ذره ایی از احترام هم بهشون‌که نشده که هیچ زیاد هم شده!!ولی واقعا دارم‌کم میارم!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. خانوادتون مخالف بودن؟ 

البته که حرف و حدیثا بعد ازدواج شروع میشه. من هربار به حرف شوهرم گوش میدم خانوادم بهشون بر میخوره به حرف اونا گوش بدم شوهرم میگه چشمت به دهن مردمه.اما این طوریشو نشنیده بودم. باهاشون صحبت کنید ببینید مشکلشون  چیه

ببخشید کاری به افغانستانی بودنش ندارم ولی همینکه از شما بزرگتره خودش خییلیه و خانوادتون حق دارن ناراحت باشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

سلام. خانوادتون مخالف بودن؟ البته که حرف و حدیثا بعد ازدواج شروع میشه. من هربار به حرف شوهرم گوش مید ...

ببینید همیشه از جواب دادن طفره می‌رن،من عاشق زندگیم هستم ولی نمیخوام با این حسم‌همسرم‌و ناراحت کنم!!!

ببخشید کاری به افغانستانی بودنش ندارم ولی همینکه از شما بزرگتره خودش خییلیه و خانوادتون حق دارن نارا ...

جسارتا مگه عقل به سن و ساله؟؟کسایی هستن‌تو‌بچگی عاقل هستن و‌کسایی هستن که سنسور زیاده و عاقل نیستن،قبول کنید که این حرفو نپذیرم

شرمنده متوجه نشدم!!!

انتظار اهمیت دادن محبت ،توجه و کمک از طرف خانواده نداشته باش این موضوع رو تو ذهنت حل کن،ت کاری نمیتونی بکنی چون ن میتونی سن همسرت رو تغییر بدی ن قومیتش رو ،شاید راهی باشه ولی همه ازمون و خطاس یا جواب میده یا نمیده و اگ جواب نداد ممکنه هر دو اسیب ببینین

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

انتظار اهمیت دادن محبت ،توجه و کمک از طرف خانواده نداشته باش این موضوع رو تو ذهنت حل کن،ت کاری نمیتو ...

ببینید این کسایی که بهتون‌گفتم‌پدر و‌مادرم هستن ،کسایی که باهاشون خاطره های زیادی دارم و واقعا عزیزم برام فراموش کردنشون یکم سخنه!

مرد سر کاری که کرده میمونه تو انتخاب کردی اینو که از خوانوادت جدا بشی و می‌دونستی قراره طردت کنن این ...

به شلغم قسم‌ذره ایی از انتخابم پا پس نمیکشم ولی رفتار پدر و مادرم آتیشم میزنه

ببینید همیشه از جواب دادن طفره می‌رن،من عاشق زندگیم هستم ولی نمیخوام با این حسم‌همسرم‌و ناراحت کنم!! ...

بیشتر از همچی چیزی که رو رفتارشون تأثیر داره حرف و نظرای اطرافیانه اینو به قطع میگم چون خودم دارم با تمام وجودم میبینمش. شاید بقیه میگن همسرتون بزرگتره یا ملیتشون فرق داره در حالی که اینا مهم نیست ولی روی اونا  تاثیر میزاره.اگه از زندگیتون راضی هستین نزارین کارای اطرافیانتون آرامشتونو بهم بزنه. به خدا بسپارین همه چیزو