2777
2789
عنوان

نمیخوام‌بهم‌ترحم‌کنید فقط راهکار بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست
جسارتا مگه عقل به سن و ساله؟؟کسایی هستن‌تو‌بچگی عاقل هستن و‌کسایی هستن که سنسور زیاده و عاقل نیستن،ق ...

حرفتون درسته

من دارم از عقاید پدر و مادرا میگم

بالاخره قدیمی ترا خییلی مخالفت میکنن با این موضوع

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شلغم قسم‌ذره ایی از انتخابم پا پس نمیکشم ولی رفتار پدر و مادرم آتیشم میزنه

موضوع همینه که انتخابتو قبلا کردی و می‌دونستی این رفتار هارو خواهی دید وقتی قبول کردی قبلا پس آتیش گرفتنت بی جهته

خانواده رو نمیشه کنار گذاشت. پس برین باهاشون رو در رو بشینید صحبت کنید. بگید من همسرمو دوست دارم از زندگیم راضیم مگه چیزی بجز خوشبختی فرزند برای پدر و مادرش مهمه؟ بعد از 8 سال من اگه میخواستم پشیمون بشم شده بودم اما راضیم پس شما حس خوبمو با رفتاراتون از بین نبرین و همراهیم کنید. و خلاصه وضعیت و احساساتتونو بهشون بگین

کاظمی یکم راه میومدن باهام!!

مگه شما راه اومدین باهاشون ؟؟بدترین انتخاب کردین بدون اینکه رضایت داشته باشن بعدشم  از شهرتون هم رفتین انتظار نداشته باشید راه میومدن باهاتون

ببینید این کسایی که بهتون‌گفتم‌پدر و‌مادرم هستن ،کسایی که باهاشون خاطره های زیادی دارم و واقعا عزیزم ...

شرایطت جوریه ک باس بین دوتاشون یکی رو انتخاب کنی،من همیشه عقیده دارم وقتی خانواده ی همسر مشکلی با عروس دارن این عروسه ک باس با ذکاوت تمام اختلافها رو حل کنه برای داماد هم همینطور مرده ک باس دل خانواده همسرش بدست بیاره ک والدینش رضایت بدن ب ازدواج ن اینک فرزند مجبور بشه در مقابل پدر مادرش قرار بگیره ک یقینن هم این روش هیچوقت جواب نداده و همیشه کدورت باقی میمونه،اگ همسرت بتونه با سیاست خودش رو ت دل مادرپدرت جا کنه ک خیلی خوبه اگ ن ک باس یکیشون رو انتخاب کنی یا اینک ت همین حالت بمونی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم