2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 48 پست
خوب بگو دیگه تو دوران بارداری چیکار کردی تحرک داشتی ؟راهکار بده.میترسم درد بکشم اخرش سزارین شم .دوس ...

عزیزم بقول دوستمون هرکاری کنی گاهی ممکنه شرایطی پیش بیاد که نشه زایمان بصورت طبیعی انجام شه و سزارین شی اما توکل بخدا بدون استرس و با دیده مثبت برو جلو تا ببینی خدا چی میخاد

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از طبیعی از درداش میترسم و اینکه بچم خدایی نکرده خفه بشه یا خودم کم بیارم دیگه جون نداشته باشم که زور بزنم

از سزارینم از اینکه شکممو پاره کنن و سوند وصل کنن و شیاف بذارن میترسم

کلا دوتاش دردسر داره

خدایا مرسی
مگه میشه ۱۰ ساعت درد بکشی؟ تا آخر ۱۰ ساعت دهانه رحمت چند سانت باز بود؟

آره عزیزم منم دقیقا از عصر دردام شروع شد تا فردا صبحش من جونم دراومد ولی دهانه رحمم اینقدر سفت بود فقط یک سانت باز شد و هرچی آمپول میزدن و با دست تحریک میکردن فایده نداشت آخرش سز شدم😞

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
عزیزم بقول دوستمون هرکاری کنی گاهی ممکنه شرایطی پیش بیاد که نشه زایمان بصورت طبیعی انجام شه و سزارین ...

دیگه میخوام تموم تلاشمو بکنم خودمو اماده کنم واسه طبیعی اگه هم نشد حتما صلاحم بوده دیگه سزارین 

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏
شما احیانا تو دوران بارداری درد پریودی نداشتی؟ مثلا از هفته 32 به اونور

نه . از هفته ۳۸ یکم دردای کاذب اخر شب میومد سراغم 

هفته ۳۹ هم زایمان کردم

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
آره عزیزم منم دقیقا از عصر دردام شروع شد تا فردا صبحش من جونم دراومد ولی دهانه رحمم اینقدر سفت بود ف ...

وای چقدر سخت

من آخه تا شش سانت تقریبا دردی نداشتم واسم عجیبه که میگن چندین ساعت درد داشتیم و یک سانت باز بودیم

باز خداروشکر به سلامتی زایمان کردی

نه . از هفته ۳۸ یکم دردای کاذب اخر شب میومد سراغم  هفته ۳۹ هم زایمان کردم

من چهار پنج روزه درد پریودی دارم که قابل تحمل و نامنظمه نمیدونم چکار کنم

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
وای چقدر سخت من آخه تا شش سانت تقریبا دردی نداشتم واسم عجیبه که میگن چندین ساعت درد داشتیم و یک سان ...

ماشالله خوشبحالت .بستگی به بدن هم داره حتما.بعضی ها دهانه رحم باز نشده درد دارن .البته من خیلی قوی هستم😆

عزیزم من دوتا طبیعی داشتم اولیش که هبچ تجربه ای نداشتم و خیلی اذیت شدم اصلا بلد نبودم زور بزنم و خج ...

منو هیچ کس فشار نداد زیاد جیغ و داد نکردم انرژیمو نگه داشتم برای یه ربع اخر که بچه تو لگنه و واقعا باید زور بزنی 

که خدا رو شکر خیلی بهتر بود

من اینقدر درباره انواع زایمان و روشها سرچ کردم که نگو

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی

زایمان اولم طبیعی بود. از همون ابتدا ورزش میکردم یوگا رو که از قبلش تمرین میکردم بیشترش رو ادامه دادم و زایمان بسیار عالی داشتم. تمرین های تنفس یوگا برای زایمان خیلی عالیه. اخراش هم پیاده روی زیاد داشتم. دخترمم 4 کیلو بود.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
زایمان اولم طبیعی بود. از همون ابتدا ورزش میکردم یوگا رو که از قبلش تمرین میکردم بیشترش رو ادامه داد ...

ماشالله به خودت و نی نی ت .افرررین .