2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 48 پست
من دو تا تجربه داشتم اولی ۸ ساعت طول کشید دومی سه ساعت واقعا عالی بود البته دردش زیاد بود ولی باید ...

شما احیانا تو دوران بارداری درد پریودی نداشتی؟

مثلا از هفته 32 به اونور

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم از ماهه ششم ببعد هرروز برو پیاده روی تا عادت کنی قبل ازاینکه سنگین بشی ، کلاسهای آمادگی زایمان رو حتما برو و از ماهه هشتم دیگه جدی ورزشهای لگن رو انجام بده

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
زایمان من طبیعی با همه درداش بهتررررین لحظه عمرم رقم خورد فک نمیکنم ناب تر از این لحظه وجود داشته با ...

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
من دو تا تجربه داشتم اولی ۸ ساعت طول کشید دومی سه ساعت واقعا عالی بود البته دردش زیاد بود ولی باید ...

یعنی از الان لازم نیست کاری بکنم؟ورزشی چیزی؟

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

کلاسای آمادگی برای زایمان

ورزش سبک

پیاده روی

خوردن روزی یک قاشق روغن زیتون

نفس گیری صحیح هنگام زایمان

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
منم مي خواستم طبيعي زايمان كنم سي و نه هفته دو روز دردهام شروع شد اما ضريان قلب دخترم نوسان داشت و ...

این همه زحمت کشیدی....

کاش زودتر میرفتی با آمپول فشار زایمان میکردی

البته باید یکم دهانه باز میبود

من هنوز منتظرم به شرایط شما برسم😍😍😍

ان شالله به زودی میشه منم یازده ماه اقدام بودم رحم باید اماده شه

خوب هر چی زودتر شروع کنی بهتره

ولی از الان خیلی به خودت فشار نیاری

می تونی الان از ده دقیقه شروع کنی و هر هفته زیادش کنی 

چون فعالیت زیاد تو این سن حاملگی خوب نیست

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
خوب بگو دیگه تو دوران بارداری چیکار کردی تحرک داشتی ؟راهکار بده.میترسم درد بکشم اخرش سزارین شم .دوس ...

انقد هم مطمئن نباش ممکنه همه چیت عالی باشه ولی بچه بخاد با پا بیاد و همه چی خراب شه😂

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
من رفتم برای زایمان طبیعی ولی با وجود دردی که کشیدم۱۰ ساعت درد کشیدم نشد که نشد بالاخره سزارین شدم ا ...

مگه میشه ۱۰ ساعت درد بکشی؟

تا آخر ۱۰ ساعت دهانه رحمت چند سانت باز بود؟

عزیزم من دوتا طبیعی داشتم

اولیش که هبچ تجربه ای نداشتم و خیلی اذیت شدم اصلا بلد نبودم زور بزنم و خجالت هم میکشیدم که موقع زور زدن چیزی خارج نشه یوقت

درحالیکه بعدا فهمیدم تنقیه کرده بودن و مهمم نیود در کل

اخرش بچه رو با فورسپس کشیدن بیرون

بعدش هم دچار یبوست شدم اصلا نذار یبس بشی که بیچاره میشی با اون بخیه ها فقط غذای ملین بخور مث ابگوشت 

سردومی بهتر بودم اما یک پیرزن چاق اوردن افتاد رو شکمم و فشار داد که خیلی بد بود بعدشم مواظب شکمم بودم اما بخاطر اینکه خیلی خیلی عرق میکردم جوری که تا وسط خوشخواب موقع خواب خیس میشد و منم هی لباسمو میزدم بالا برا شیر دادن سرماخوردگی و عفونت ریه گرفتم

در کل زایمان طبیعی بدنو خیلی ضعیف میکنه و بعدش خیلی باید مواظب خودت باشی

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
منم مي خواستم طبيعي زايمان كنم سي و نه هفته دو روز دردهام شروع شد اما ضريان قلب دخترم نوسان داشت و ...

من رشت هستم هر چی سرچ میکنم کلاسی پیدا نمیکنم