2777
2789

نوشابه ی استکان بریز  داخلش حله

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نصف کمتر قاشق شکر تو یکم گلاب با مخلوط اب

وای عزیزم خیلی ممنون.خیلی ترش نبود ولی من فقط یکم گلاب قاطی نه مونده قوری زعفران کردم طعمش محشر شد.انقد خوشمزه شد وقتی تموم شد همسرم می‌گفت دیگه سس نیس من بازم بخورم😂

اول گوشتت و با دو لیوان آب داغ بجوشون ده دقیقه بعد ابشو بگیر با اب داغ بشورش بذارش کنار.. لپه هم بخیسون.. اگه لیمو. عمانی زرد هم داری از شروع کارت بنداز تو کاسه دوتا اب داغ بریز روش بمونه... یه پیاز بزرگ ریز ریز نگینی خورد کن تفت بده سبک شد یکم کم زردچوبه بزن تفت بده گوشتاتو بریز بعد سه چهار دقیقه لپه.. حرارت خیلی کم باشه که پیازت نسوزه. حالا رب اضاف کن من همیشه رب و اندازه یه تیکه از گوشتای قیمه برمیدارم.. رب و بذار تفت بخوره که بوی خامیش بره... 

حالا بنا به نوع گوشتت، و زمان پختش اب جوش اضافه کن.. یه بیست دقیقه اخر بسته به میزان خورشتت.. که من معمولا یه قاشق و یکمی زعفرون اب شده و با سر قاشق دارچین قاطی میکنم. اضافه میکنم دارچین بیشتر نریز طعم شله زرد میگیره شیرینش میکنه.. بعد که پخت بچش خواسی میتونی باز یکم زعفرون یا نصف قاشق غذا خوری گلاب بزنی..نیم ساعت اخر لیموهاتو بنداز داخلش... آخرشم سیب زمینی خلال سرخ شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز