2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرغت که جوجه باشه برا دونفر بهتره از شب قبل داخلشو خیلی زیاد پاک کن.. از رگ چربی تیکه پوست روده ببین پاک پاک خیلی تمیز.. دور گردنش اگه چربی هست پایینش کنار پوستا هرنوه. جربی رگه هرچی میبینی باید تمیز شه که توی پخت بو نده... مخصوصا داخلش.. یه پیاز خلال کن. اول کل مرغ و نمک بمال زیاد نباشه ولی همه جاش بین رون و کتف و داخلش نمک مال بشه بعد خلال پیاز و بذار داخل شکمش پلاستیک ببند بذار سردترین جای یخچالت... یخچالها نه فریزر. مرغتم تازه باشه یخ زده نباشه بهتره.. فردا صبح پاشو عزیز دلم یه پیاز نگینی کن تفت بده یکم سبک شده زردچوبه بزن بعد به اندازه مرغت که معمولا میشه یه مشت کشمش یه مشت زرشک دو قاشق گردو. خورد شده چهارتا الو خورشتی... حالا گردو نداشتی هم مهم نیست ولی آلو و زرشک و کشمش باشه حتما... که همه رو نیم ساعت قبلش بخیسون اب کش کن بریز تو پیازت تفت بده. نصف کمتر قاشق فلفل سیاهم بریز. حالا مرغتو خوب بشور پیازشو بنداز بره قشنگ اب کشی کن.. با دستمال اشپزخونه یا کاغذی خشک کن حسابی مواد و بریز داخلش... گردنشو بشکن برگردون تو سوراخ گردنش پوستشو. روش بدوز(فیلم ترسناکه) پایین شکمشم بدوز.. حالا بذارش تو قابلمه که روغن داخلش داغ کردی هر طرفشو بذار طلایی بشه.. من دستکش اشپزخونه دارم فقط برا مرغمه با دستکش راحت بلندش میکنم همه طرفشو سرخ میکنم تا از هم وا نره... پاهاشو یادش باشه بهم وصل کنی با نخ... بعد که همه طرف سرخ شد... یه پیاز بزرگ خلال یا نگینی کن تفت بده سه چهارتا آلو خورشتی اگه داشتی کرفس یا قارچ یا فلفل دلمه و هویج بنداز داخلش با یه قاشق رب تفت بده بوی رب بره زردچوبه نمک و. فلفل بزن چهارتا لیوان اب جوش بریز دو تاقل خورد با دستکش مرغ و اروم بذار داخلش... بذار بپزه که آبش بشه مث سس... حرترت و کم کن که خوب مغز پخت بشه... 

مرغت که جوجه باشه برا دونفر بهتره از شب قبل داخلشو خیلی زیاد پاک کن.. از رگ چربی تیکه پوست روده ببین ...

چجوری و با چه نخی بدوزم یبار ماهی دوختم ولی وا رفت

چجوری و با چه نخی بدوزم یبار ماهی دوختم ولی وا رفت

با نخ معمولی.. سخت نیست اصلا سخت نیست بنظر سخت میاد چون ریز به ریز برات نوشتم یه بار درستکنی میفهمی.. ماهی رو توچه ظرفی گذاشتی.. ماهی خودش وا میره کلا.. مرغ سرخ بشه خوب وا نمیره

توی ماهی تابه گذاشتم کلا وا رفت

ماهی و. اگه جا داشته باشی رو منقل کبابی کن عالی میشه توی توری... اگه نه فر گزینه بعدیه اگه نه شکم پر دوست داری تو ماهیتابه یکم سخته اره وامیره تو ماهیتابه

2823
2791
2779
2792