🫥تاثیر نفرین بر تو و شخصی که او را نفرین میکنی:
زمانی که کسی را نفرین یا لعنت می کنی نفرین تو مانند سنگی در زندگی کسی که نفرین شده است فرود می آید.
درست مانند پرتاب بومرنگ : تو انتخاب کردی که نفرین کنی ،نفرین تو انجام خواهد شد اما به همان طریق نفرین تو به سمت خودت نیز بر خواهد گشت و مانند سنگی بر زندگی و احوالات تو فرود می آید شاید یک ماه بعد.. یکسال بعد... و آنگاه است که به خود میگویی مگر من چه کردم؟ خدایا تو چقدر ظالمی چرا باید همچین مشکلی در زندگی من به یکباره پیدا شود؟
🫥از نظر علمی
ذهن ناخود آگاه هیچ کسی را به جز تو نمیشناسد و هیچ تصویری به جز خود تو ندارد وقتی کسی را لعن و نفرین میکنی یا حتی انتقاد میکنی فکر میکند در مورد خودت صحبت میکنی
به همین دلیل است که باید به قدرت کلام و احساسات خود آگاه باشیم زیرا کلمات احساسات ما را که به بیرون هدایت میشنود به خودمان باز میگرداند و زندگی خودمان را خراب میکند
پس تو عصبانی میشوی ، تو رنج میبری ، تو درد میکشی چون خودت انتخاب کردی اکنون هم انتخاب با توست
اگر خواهان رنج کسی باشی رنج میکشی.
اما اگر خواهان بخشش باشی ارامش را تجربه میکنی و رها میشوی ( آن فرد می ماند و کارمای مار بدی که در حق تو کرده)😏
💜💜تو به ازای هر نفری که میبخشی قسمتی از وجود خود را شفا میدهی سبک میشوی و اوج میگیری