2777
2789
عنوان

چاکرا ها

5633 بازدید | 139 پست

💱به مراکز انتقال انرژی در بدن میگن چاکرا

هرچی این چاکراها بیشتر پاکسازی شده باشند جریان‌ انتقال انرژی در بدن ما بیشتره و زندگی ما بهتر طی میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

🌏 کمتر از ۵ درصد مردم می‌دونن که مراکز انرژی بدنشون کجاست و چطوری مسدود شدن و زندگیشونو خراب کرده

🧍چاکرای اول , ریشه 

🔴در انتهای ستون فقرات قرار داره و با احساس ترس مسدود میشه

🟠چاکرای دوم , خاجی

🟠زیر ناف قرار داره و با احساس گناه و سرکوب شدن مسدود میشه

🧍چاکرای سوم ,خورشیدی

🟡بالای ناف و پایین قفسه سینه است که با احساس شرم و خجالت بسته میشه

🟢چاکرای چهارم , قلب 

🟢در مرکز قفسه سینه قرار داره و با غم و اندوه و خشم و کینه مسدود میشه

🧍چاکرای پنجم , گلو

🔵روی گلو قرار داره و با گناهان کلامی مثل دروغ گفتن به خودت و دیگران و عدم ابراز وجود و ریختن حرفا تو خودت مسدود میشه

🧍‍♀چاکرای ششم , چشم سوم 

🟣روی پیشانی و بین دوتا ابرو قرار گرفته و با توهم و خیال مسدود میشه

🟣چاکرای هفتم ,تاجی 

🟣روی تاج سر قرار داره و با احساس دلبستگی و وابستگی عدم اتصال به خداوند مسدود میشه

🧚‍♀برا اینکه بتونی این انسداد رو رفع کنی میتونی از روش های مختلف مثل 

🟢 پاکسازی و مراقبه , سنگ درمانی , رنگ درمانی ,استفاده از موسیقی با فرکانس مخصوص هر چاکرا ,تغییر باورهای مختل کننده چاکراها ,استفاده از مودراها , مانتراها و سوتراها و حرکات یوگا

دوباره نظم و تعادل رو به مراکز انرژی بدنت و زندگیت برگردونی و تجربه دلخواهت رو خلق کنی

🌏مشکلات ناشی از گرفتگی هر چاکرا

🔴چاکرای ریشه

خستگی بیش از حد , آرتروز , کمردرد , کمبود اعتماد به نفس

🟡چاکرا خاجی

مشکلات کلیه , ناباروری , پریودهای نامنظم , کیست تخمدان , مشکلات مجاری ادرار , مشکلات جنسی

🟠چاکرا خورشیدی

مشکلات گوارشی , خشم , اهمال کاری , مشکلات پوستی از جمله آکنه و جوش

🟢چاکرا قلب

مشکلات عاطفی , مشکلات تنفسی , بیماری های قلبی , فشار خون , آسم

🔵چاکرا گلو 

مشکلات تیروئیدی , گلود درد , مشکلات در بیان احساسات

🟣چاکرا چشم سوم 

میگرن و سردردهای مزمن , خواب پریشان , مشکلات بینایی

🟣چاکرا تاجی

افسردگی , استرس و کم خوابی , فراموشی ,آلزایمر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

⭐️تقویت ۷ چاکرا اصلی چرا و چگونه

چاکرا اول: چاکرا ریشه

🟠اگر کم کار باشد: مضطرب میشوید

⚫️اگر پر کار باشد :حریص میشوید

✔️برای تقویت این چاکرا :پیاده روی کنید خوراکی قرمز و گوشت قرمز بخورید ،لباس قرمز بپوشید  از سنگ یاقوت یا عقیق استفاده کنید

🔄چاکرای دوم :چاکرا جنسی

🟠اگر کم کار باشد :بی عاطفه و منزوی میشوی

⚫️اگر پرکار باشد: بیش از حد هیجانی و حساس میشوید

✔️برای تقویت این چاکرا :روی چمن پابرهنه راه بروید خوراکی هایی به رنگ نارنجی بخورید لباس زیر نارنجی بپوشید از سنگ کوارتز استفاده کنید

☀️چاکرا سوم چاکرا خورشیدی

🟠اگر کم کار باشد :در تصمیم گیری ها کم کار میشوید

⚫️اگر پر کار باشد :زورگو میشوید

✔️برای تقویت این چاکرا:لباس زرد رنگ بپوشید ، خوراکی هایی به رنگ زرد بخورید مانند ذرت از یاقوت زرد استفاده 

💚چاکرا چهارم : چاکرا قلب

🟠اگر کم کار باشد: کینه‌ای میشوید

⚫️اگر پر کار باشد: دیگران را با محبت خفه میکنید

✔️برای تقویت چاکرا: به دختر بچه ها شیرینی دهید ، در کارهای خیر فعالیت داشته باشید، از خوراکی های سبز رنگ استفاده کنید ، زمرد بپوشید

🩵چاکرا پنجم: چاکرا گلو

🟠اگر کم کار باشد: کم حرف و بدون صداقت میشوید

⚫️اگر پر کار باشد: زیاد حرف می زنید و کمتر گوش می دهید

✔️برای تقویت چاکرا گلو :  منظم تر شوید و کارها را در زمان تعیین شده انجام دهید ، شال گردن آبی بپوشید ،آبمیوه های طبیعی استفاده کنید و آواز بخوانید و یاقوت کبود بپوشید

💜چاکرا ششم :چاکرا چشم سوم

🟠اگر کم کار باشد:سردر گم و منفعل میشوید

⚫️اگر پر کار باشد : حواس پرت و متوهم میشوید

✔️برای تقویت چاکرا چشم  سوم :  از غرور کاذب بپرهیزید از خوراکی های بنفش استفاده کنید دمنوش هایی مثل پنیرک و اسطوخودوس  بخورید و سربند بنفش استفاده کنید

😀چاکرا هفتم : چاکرا تاجی

🟠اگر کم کار باشد: معنویت در زندگی شما کمرنگ میشود

⚫️اگر پر کار باشد: در اعتقادات مذهبی تندرو میشوید

✔️برای تقویت چاکرا تاجی: مدیتیشن کنید هرروز هوای تازه را در خانه راه دهید مروارید بپوشید

👤 اگر هر کدوم از چاکرا هات مسدود باشه چه اتفاقی برات می افته؟

🧍 چاکرای اول (ریشه) :

فقر ‚ مشکل مالی ‚ ترس ‚ نگرانی و مشکل در ناحیه پا و ستون فقرات

🧍‍♀ چاکرای دوم ( خاجی):

احساس پوچی و لذت نبردن از زندگی ‚ مشکل در ابراز احساست و اختلالت جنسی

🧍 چاکرای سوم(خورشیدی):

اعتماد به نفس پایین و درجا زدن و شکست در حوزه های مختلف

🧍 چاکرای چهارم (قلب):

روابط عاطفی و اجتماعی نامطلوب جذب افراد نامناسب و عدم تجربه عشق در زندگی

🧍 چاکرای پنجم ( گلو ):

خجالتی بودن‚کم حرفی و ضعف در ابراز وجود گفتن نظرات‚حرفها و اعتقادات

🧍 چاکرای ششم (چشم سوم) :

تنهایی ,انزوا ,افسردگی و اضطراب مداوم

🧍 چاکرای هفتم ( تاج )

عدم اتصال به خدا , کائنات و قدرت جدذذب پایین

🌏 تکنیک پاکسازی چاکراها و جذب خواسته ها

🌙 برای جذب سریع خواسته ها و خلق آرزوها خیلی مهمه که چاکراهای ما در هماهنگی و تعادل قرار داشته باشند برای پاکسازی چاکراها  این تمرین رو ۹ روز انجام بدین

🌌 جملات تاکیدی هر چاکرا

🔴چاکرای اول :(ریشه) 

من در این دنیا هستم و استوارم

🟠چاکرای دوم :(خاجی

من خالق و در هماهنگی کامل با کائنات هستم

🟡چاکرای سوم :(خورشیدی)

من قدرتمندم و واقعیتم را میسازم

🟢چاکرای چهارم:(قلب

من به راحتی عشق میبخشم و عشق دریافت میکنم

🔵چاکرای پنجم:(گلو)

من حقیقت را بیان میکنم

🟣چاکرای ششم:(چشم سوم)

من به شهودم اعتماد دارم

🔵چاکرای هفتم:(تاج)

من با خرد جهانی در ارتباط هستم و با کل کائنات در هماهنگی هستم

این جملات رو ۳ بار صبح ۶ بار عصر و ۹ بار شب به مدت ۹ روز تکرار کنید با حس خوب و به حالت مدیتیشن تکرار کنید🍀

🟢 چشماتونو ببندین و به صورت میتیشن سعی کنین انجام بدین

• یک نوبت رو با صدای بلند تکرار کنید

• بسیار مهمه که تمرکز شما هر وقت که کلمه رو میگیم روی همون چاکرا باشه

🍀 وقتی تمرکز می‌کنید شما انرژی رو فعال می‌کنید و از چاکرا به چاکراه بعدی این انرژی رو به هم وصل می‌کنید

بلاخره یه تاپیک با محتوای خوب دیدم

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

امواج مغزی انواع مختلفی دارند و هر کدام نامی مخصوص دارند امواج مغزی بر اساس فرکانس به چند نوع تقسیم میشوند

امواج دلتا  (فرکانس 4_1هرتز)

امواج تتا (فرکانس 4_ 8 هرتز)

امواج آلفا (فرکانس 8._12 هرتز)

موج Smr (فرکانس15_12 هرتز)

موج بتا (فرکانس 15_22هرتز)

موج HighBeta (فرکانس 22_35هرتز)

موج گاما (فرکانس 35_42هرتز)

❄️امواج تتا در مغز چیست؟

امواج تتا در بازه بین 3.5 و 7 هرتز می توانند فعالیت کنند. حرکت این امواج آرام و آهسته است و در زمان خواب و آرامش ذهنی و فیزیکی به وجود می آید. برای مثال این امواج در زمان انجام یوگا یا مدیتیشن تولید می شوند.

این امواج یکی از پیچیده ترین حالتهای مغزی است. موج تتا قبل از خواب عمیق فعال می شود. قبل از اینکه به خواب بروید و در حالت خواب و بیدار هستید، مغز دقیقا در فاز تتا است. در این حالت مغز شما در حالت دریافت و درک بینش و شهود قرار دارد.

❄️مزایای امواج تتا

تتا حالتی فوق العاده در جهت یادگیری و ذخیره اطلاعات در مغز است

این امواج به رهایی از استرسهای روحی و جسمی کمک میکند

افزایش خلاقیت و قدرت یاد گیری با امواج تتا رابطه مستقیمی دارد

این امواج انرژی جسمی و روحی را افزایش می دهد و باعث جوان شدن ذهن میشود

این موج بستر مناسبی را برای افزایش خلاقیت، بهبود حافظه و افزایش بینش فراهم می کند.

🫥راهای رسیدن به حالت تتا

1مراقبه ،2_مدیتیشن،3_یوگا

🎁✔️مانترا یک صدای خاص است.

این صدا از طریق سیستم عصبی مرتعش می شود و بر روی یک چاکرایی خاص اثر مستقیم می گذارد.

همچنین در سقف دهان نقاط رفلکس وجود دارند که این سیگنال ها را به مغز ارسال می کنند و مناطق خاصی در بدن را فعال می کنند. بنابراین با گفتن یک مانترا از طریق تحریک این نقاط رفلکس در دهان، ارتباط بین مغز با یک چاکرای خاص را افزایش می دهید.

📌مانترا چیست

🕯مانترا یک صدای خاص است. اذکار مقدس ویژه هندی که بیشتر برای پاکسازی روح یا طلسم ها و چشم زخم یا زیبایی صورت استفاده میشن؛

این صدا از طریق سیستم عصبی مرتعش می شود و بر روی یک چاکرایی خاص اثر مستقیم می گذارد.

همچنین در سقف دهان نقاط رفلکس وجود دارند که این سیگنال ها را به مغز ارسال ، و مناطق خاصی در بدن را فعال می کنند. بنابراین با گفتن یک مانترا از طریق تحریک این نقاط رفلکس در دهان، ارتباط بین مغز با یک چاکرای خاص را افزایش می یابد

⚠️ 

✔️ سابلیمینال و فرکانس چون " ذکر" نیستن پریود بودن موقع گوش دادن بهشون ایرادی نداره 💕

#سابلیمینال چیست؟

🧠سابلیمینال ، ساده ترین روش بارگذاری ضمیر ناخوداگاه و ایجاد الگوهای ذهنی قدرتمند برای تحقق رشد و پیشرفت روزافزون در زندگیتان و ایجاد زیباییهای مورد نظر در شما می شود.

🧠 با فایل‌های سابلیمینال و جملات تاکیدی مثبت درون آن،بدون تلاش فیزیکی زیاد، سرعت رشد تغییرات مثبت‌تان را چند  برابر افزایش خواهید داد.

🧠 استفاده از فایل های سابلیمینال یا پیام‌های پنهان، رشد شخصی را شروع کنید و از نتایج متحیر کننده آن در کسب موفقیت فردی و همچنین با تغییر در ظاهر خود به زیباترین شکل، لذت ببرید.

🧠سابلیمینال مسیج یا پیام‌های پنهان، فایل‌های صوتی هستند که در برنامه ریزی ضمیرناخودآگاه ساخته می‌شوند. فایل های سابلیمینال حاوی پیام های پنهان در قالب نت‌های موسیقی می‌باشند که ضمیر خودآگاه شما قادر به درک مفهوم این پیام ها نمی باشد.

🧠فایل‌های صوتی سابلیمینال مسیج با غیر فعال کردن ضمیرخودآگاه مستقیما به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کرده و مجددا ضمیر ناخودآگاه را برنامه ریزی می کند.

🧠قدرت واقعی شما در جذب هر چیزی در ضمیر ناخودآگاه‌تان نهفته است. و ضمیر ناخودآگاه شما توانایی رساندن شما را به هر هدفی دارد. بنابراین با دسترسی به ضمیرناخودآگاه و بارگذاری مجدد آن به راحتی می توانید اهدافتان را محقق کنید و به آرزوهایتان برسید

((این دنیای درون ما است که دنیای بیرون ما را شکل می‌دهد.))

🧠ساده‌ترین روش بارگذاری ضمیر ناخودآگاه استفاده از روش سابلیمینال(پیام های پنهان) است. این روش، کلید طلائی ورود به دنیای‌ ذهن و کنترل آن برای هر فرد می‌باشد و کنترل ذهن، راز اصلی کنترل زندگی و ایجاد تغییرات دلخواه است.

🧠در روش سابلیمینال ، جملات تاکیدی دقیق و قدرتمندی بیان می‌شود که از طریق ضمیر ناخودآگاه شما جذب می‌شود و پس از مدت کوتاهی به واقعیت زندگی شما تبدیل خواهد شد.

🧠این جملات تاکیدی پنهان در حقیقت ضمیر خودآگاه شما را که در برابر تغییر مقاومت می کند، دور می زند و در نتیجه مانعی برای ورود آنها به اعماق ذهن شما وجود نخواهد داشت و تکرار آنها سبب ایجاد اتصالات عصبی جدید در ضمیر ناخوداگاه شما خواهد شد.

🧠برای استفاده از فایل هایصوتی سابلیمینال باید به این نکته توجه کنید که تکرار آن سبب کسب نتیجه بهتر از این فایل می‌شود. با تکرار است که ذهن ناخودآگاه شما دوباره برنامه‌ریزی می شود و در نتیجه واقعیت‌های جدید زندگی آنگونه که شما دوست دارید به بهترین صورت، شکل
می گیرد. 

🌟شانس چیست؟

و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.

•از نظر سنتی:

تو نیکی میکنی و در دجله انداز،
که ایزد در بیابانت دهد باز 

•از نظر قرآن:

هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او بازمیگردد 

•از نظر بودا:

قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد. 

•از نظر متافیزیک:

انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد..

ارتباط انرژیکی نماز خواندن و قانون جذب چیست

👌نماز خواندن نوعی مدیتیش هست که بالاترین درصد اتصال به منبع انرژی رو داره به این  شرط که این ارتباط  آگاهانه و باعشق خونده بشه نه از سر اجبار

🩵در نماز وقتی که به سجده میری با فشار پیشانی به مهر یا زمینی که از جنس خاک است و عنصر اصلی توست باعث باز شدن و تحریک شدن حس ششم یا چشم سوم میشود

☑️ اگر باعشق در حال عبادت با خدا باشی انرژی مثبت از طریق این چاکرا جذب میشود

☑️ همچنین چون پیشانی رو به سمت مرکز مغناطیسی جهان میگذاری (قبله) روی زمین تمام انرژی های منفی را از خودت دور میکنی  حالا شما فکر کنید فردی هرروز سی و چهار مرتبه این مدیتیشن را انجام دهد.

💜مورد بعدی اینکه نماز با سوره حمد آغاز میشود سوره ای  که سراسر حالت سپاسگذاری  دارد شما تصور کن هرروز در ساعتی خاص این سپاسگذاری را انجام میدهی البته آگاهانه و عاشقانه این جملات در ناخود آگاه احساس خوبی را به وجود می آورد

💛در نماز دعا هم هست و ما میدونیم که داریم از منبع واقعی انرژی درخواست میکنم پس در ما ایمان به وجود میاره ویکی از قدرتمند ترین روش های ساخت باور ذهنیست

💚مورد بعدی تمرین تمرکز هست چون ما تلاش میکنیم تمرکزمون رو حفظ کنیم و روزی چندین بار در بهترین زمانهای انرژی بر روی کره زمین از دنیای خارج رها میشیم و سطح انرژیمون رو با شکر گذاری بالا میبریم و به منبع اصلی یعنی خداوند وصل میکنیم

💙حرکاتی که در نماز انجام میدیم 

رکوع ،سجود ،قنوت که جزئی از حرکات اصلی یوگا هستن که خیلی برای آرامش و تمرکز ذهن مفید هستند

پس اگاهانه و با عشق نماز بخونید معانی کلاماتی که به زبان می اورید رو یاد بگیرید

❤️۶نوع استراحت که به آن‌‌ها نیاز دارید:

🔵استراحت فیزیکی

-خواب‌کافی

-چرت‌روزانه

-یوگا

-حرکات‌کششی

-ماساژ

🟡استراحت‌ روانی

-کنارگذاشتن‌کار‌و‌درس

-شنیدن‌موسیقی